Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2016. November 07. 18:38, hétfő | Helyi

Vádemelés cserbenhagyás miatt

Vádemelés cserbenhagyás miatt

A gyanú szerint az egri férfi egy autóbusznak ütközött személyautójával, majd megállás nélkül továbbhajtott.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2016. szeptember 14-én 15 óra 55 perc körül egy ismeretlen személy Szarvaskő irányából Eger irányába közlekedett gépjárműjével a 25-ös számú főúton, amikor egy jobbra ívelésű útkanyarulatban neki ütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusz bal oldalának, majd megállás nélkül Eger irányába továbbhajtott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

A rendőrök még aznap igazoltatták Eger belterületén a keresett személygépjárművel közlekedő férfit, aki későbbi kihallgatásakor elismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését.

A 69 éves férfi ellen cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az Egri Rendőrkapitányság, melyet a napokban befejezett és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén