Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Április 03. 08:52, szerda | Belföld
Forrás: police.hu

Újabb drogbandára csapott le a fővárosi rendőrség - VIDEÓVAL

Újabb drogbandára csapott le a fővárosi rendőrség - VIDEÓVAL

Hét dílert - öt férfit és két nőt - fogott el a rendőrség kedden Budapesten.

Összehangolt bűnügyi akció keretében öt férfit és két nőt fogtak el új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt Budapesten a Hős utcában a X. kerületi Rendőrkapitányság rendőrei kedden délelőtt – közölte a rendőrség oldalán.
Az elfogásokkal egy időben a nyomozók két lakóházban kilenc lakást is átkutattak, amelyek során összesen 18 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot tartalmazó pakettet, szintén kábítószergyanús anyaggal szennyezett simítózáras tasakokat, valamint fecskendőket és mobiltelefonokat foglaltak le.

A kőbányai nyomozók az elfogott öt férfit és két nőt előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Kihallgatásukat követően a nyomozók négy férfit és a két nőt őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásukat. Az ötödik férfit a rendőrök büntetés-végrehajtási intézetbe szállították, mert ellene elfogatóparancs volt érvényben, mivel a kiszabott szabadságvesztés letöltését nem kezdte meg.

A BRFK X. kerületi Rendőrkapitányság mind a hét dílerrel szemben új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő