Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. Július 04. 11:31, hétfő | PR

Természetes anyagokból készült lámpák - mert ilyenek is vannak!

Természetes anyagokból készült lámpák - mert ilyenek is vannak!

A természetes anyagból készült lámpák remekül passzolnak többféle lakberendezési irányzathoz is, így mindenki találhat közöttük olyat, amely otthonának minden szempontból megfelel.

A természetesség soha nem megy ki a divatból, sőt, a trendek napjainkban afelé mutatnak, hogy mind többen választják az ilyen alapanyagokat a lakásba. A fát évezredek óta használja az emberiség, és mint bebizonyosodott, lámpák terén is megállja a helyét. A rattan elemekkel kombinált természetes anyagból készült lámpák az elter.hu információi szerint is nagy népszerűségnek örvendenek manapság. Az elérhető árkategóriába tartozó típusok az előszobától kezdve a nappalin keresztül egészen a hálószobáig remek választásnak bizonyulnak.

Spotlámpák fa lámpatesttel

A hagyományos kialakítással rendelkező spotlámpák egyfajta természetes változata a fa lámpatesttel rendelkező típus. Nagy belmagasságú otthonokba éppen úgy ajánlott, mint fiatalos lakásokba, ahol a világos színek dominálnak. A beszerezhető árnyalatok a legtöbb bútor színével harmonizálnak, így egységes hatás érhető el.

Rattan ernyők izgalmas fényjátékkal

Falikarok és asztali világítás esetében is letehetjük a voksot a természetes anyagból készült lámpák mellett. A fa vázzal és rattan ernyővel rendelkező típusok a hagyományos stílusú otthonokban legalább olyan jól mutatnak, mint a keleties, a mediterrán, vagy az afrikai, egyiptomi jegyeket magukon viselő lakásokban. A rattan alapanyagnak köszönhetően pedig izgalmas fényjáték rajzolódik a falakra, ami csak tovább növeli az otthonosság érzetét.

Hangulatos lakás természetes alapanyagokkal

A természetes anyagból készült lámpák nagy előnye, hogy már megjelenésüknél fogva is azonnal otthonos érzetet keltenek. A függesztékek remek választásnak bizonyulnak az étkezőbe, sőt, ma már a dolgozószobában sem kell lemondani a fa alapú világítás nyújtotta lehetőségekről. A fa és a szürkére festett fém kombinációja egyszerre modern és ugyanakkor hagyományos is, hiszen a fa természetessége köszön vissza róla.

A lámpa több mint pusztán fényforrás!

Rég elmúltak már azok az idők, amikor az otthonokban előforduló lámpákra kizárólag a világítás eszközeként tekintettek. Szerepük ma már a lakberendezés és a design területén is tagadhatatlan. Fontosnak bizonyulnak a hangulatkeltés terén is, hiszen egy megfelelő helyre bekötött, megjelenésében is stílusos lámpa segítségével otthonos fények és melegség varázsolható az otthon bármely helyiségébe. Ha mindez a fa, vagy a rattan természetességével társul, akkor valóban egy emberközeli, és kétségtelenül letisztult végeredményt kaphatunk. A természetes anyagból készült lámpák kiválóan megállják a helyüket a nappaliban, de feldobhatjuk segítségükkel az előszobát is. Ez utóbbi ugyanis az a helyisége a lakásnak, ahová belépünk, és ahol vendégeinket is fogadjuk. Nem mindegy tehát, hogy milyen fényforrások világítják meg ezt a helyszínt.

A nappaliban rendszerint sok időt tölt a család, a fa természetessége pedig nyugtató hatással lehet egy fárasztó munkanap után. A rattan alapanyaggal kombinált függesztékek magukra vonják a figyelmet, de teszik ezt úgy, hogy közben nem egyfajta feltűnő kiegészítőről van szó esetükben, sokkal inkább egy mindenki szívéhez közel álló alapanyagról. A rattan lámpaernyővel rendelkező asztali lámpák a hálószobába is ajánlottak, ráadásul rajta keresztül sejtelmes fények ölelik köbe a helyiséget.

A természetes anyagból készült lámpák mindazok számára ajánlottak, akik kedvelik a hagyományos stílust és a környező világ szépségeivel szeretnék feldobni otthonuk helyiségeit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 25. 13:57, hétfő | PR

Raktározás, logisztika területén dolgozol Eger környékén? Ezért szerezz targoncás jogosítványt!

A targoncás jogosítvány már önmagában is sok munkalehetőséggel kecsegtet.