Városlista
2020. augusztus 10, hétfő - Lörinc

Hírek

2017. Szeptember 17. 15:18, vasárnap | Helyi
Forrás: Police

SZÜRET ALATT IS BIZTONSÁGGAL HEVES MEGYÉBEN

SZÜRET ALATT IS BIZTONSÁGGAL HEVES MEGYÉBEN

Tanácsok a gépjárművezetők részére.

Az őszi időszak a mezőgazdaságban is rendkívül eseménydús. Ilyenkor zajlanak a betakarítási munkálatok. A megnövekvő mezőgazdaságijármű-forgalom nagy odafigyelést igényel valamennyi, úton közlekedő részéről. A járművezetőknek ebben az időszakban számítaniuk kell arra, hogy nagy számban jelennek meg a közutakon a különböző mezőgazdasági vontatók, járműszerelvények, amelyek lényegesen lassabban közlekednek, lassabban kanyarodnak, manővereznek. Amennyiben járművezetőként a mezőgazdasági járművek ezen tulajdonságait figyelmen kívül hagyják, az komoly baleseti veszélyhelyzetet teremthet.

A mezőgazdasági járművek vezetőinek a figyelmét felhívjuk, hogy a mezőgazdasági területről a szilárd közútra történő felhajtás során felhordott szennyeződéseket kötelesek azonnal eltávolítani az úttestről! Fontos továbbá, hogy körültekintően, fokozott óvatossággal közlekedjenek!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 09. 18:55, vasárnap | Belföld

Felborult egy busz, meghalt egy ember az M5-ös autópályán

Pótlóbuszt küldtek Lengyelországból az M5-ös autópályán felborult turistabusz meg nem sérült utasaiért, a turisták családjai különvonalon tájékozódhatnak hozzátartozóikról

2020. Augusztus 09. 18:03, vasárnap | Bulvár

Főzzünk Robival! Csokifelfújt, meggygrillázs - VIDEÓ

Szeretitek a csokis desszerteket? Robi most egy édességet fog készíteni és közben sok érdekességet mesél a csokoládéról.

2020. Augusztus 09. 16:04, vasárnap | Kék hírek

Két fiatal rabolt Kecskeméten

A rendőrök az egyik gyanúsítottat a rablás után két nappal elfogták, társával szemben pedig elfogatóparancsot adtak ki.

2020. Augusztus 09. 15:00, vasárnap | Belföld

Mindent vittek, ami az útjukba került – VIDEÓ

Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök vetettek véget annak a lopássorozatnak, amit több megyét érintően követett el egy szlovák bűnözői csoport kempingekben, panziókban, vendégházakban megszálló vendégek sérelmére.