Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Január 12. 15:17, péntek | Helyi

SZOMBATON INDUL A FENYŐFÁK GYŰJTÉSE

SZOMBATON INDUL A FENYŐFÁK GYŰJTÉSE

Ingyenesen szállítják el a kihelyezett karácsonyfákat

Január 13-án, szombaton megkezdi a közterületekre kihelyezett karácsonyfák elszállítását az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. A fenyőfák díjtalan elszállítását az egri lakosság részére biztosítják, mely az azt követő két szombati napon, január 20-án és 27-én is folytatódik.

Kérik a lakosságot, hogy társasházi övezetekben a hulladékgyűjtő edény mellé, míg magánházas övezetekben az ingatlan elé - a fent jelzett napok valamelyikén - reggel 6.00 óráig, rendezett formában helyezzék ki a fákat a hulladékgyűjtő edényzet mellé.

Amennyiben a karácsonyfa méreténél fogva nem fér be a gyűjtést végző járműbe, vagy az ügyfél lemarad a gyűjtés idejéről úgy a Homok u. 26. szám alatti hulladékgyűjtő udvarban díjtalanul leadhatja az örökzöldet. A hulladékudvar nyitvatartási rendje: H-P: 7.00-15.00 óra.

A hulladékszállítással kapcsolatos mindennemű információ megtalálható a www.egrihulladek.hu internetes oldalon, ahol településenként is lehet tájékozódni a meghatározott gyűjtési időpontokról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.