Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Január 16. 14:43, szerda | Belföld
Forrás: InfoVáros | Pozsgai Kitti | Fotó: Nagy Péter/Hotel Szieszta/internet

Szerelmes napok Győrben

Szerelmes napok Győrben

Közeleg a Bálint-nap, lassan minden a szerelemről, a megújulásról fog szólni. A szerelmespárok olyan helyeket keresnek, ahol a környezet legalább annyira idilli, mint a kapcsolatuk.

Körülnéztünk Győrben és megpróbáltuk felkutatni a legromantikusabb helyeket, ahova mindenképpen érdemes ellátogatni.

Folyók, szigetek

A nyüzsgő belváros hangulatos, békés szeglete a Rába-part. Nincs tini,akinek ne ígérték volna a csillagokat ezeken a lépcsőkön, és nincsszerelmes pár, aki ne sétált volna a Radó-sziget csücskébe, hogyeljátssza kedvesével a Titanic film híres jelenetét. A platánsor mindenévszakban gyönyörű látvány, a padokon ücsörögve perceknek tűnnek azórák.

Lopj egy csókot titokban

Velencei hangulatot idéző titkos szegletekre is rálelhetünk a Káptalandomb környékén. A szűk lépcsős feljárók, romantikus, kovácsoltvaslámpái pironkodnának, ha arra kérnénk őket, meséljék el mi mindentláttak életük során.

Virágot a szerelmemnek

A Virágpiacon mindig van élet, s hamarosan megjelennek az első tavaszivirágokat árusító nénik is. Amíg megállunk kiválasztani a legszebbcsokrot kedvesünknek, biztosak lehetünk benne, hogy pár kedves szó, jótanács az élethez is jár a portékához, így már biztos a nap továbbirészében a jó hangulat.

Szerelmes programok

Mozi, színház, balett, koncert, akár komoly, akár könnyűzenéről legyenszó, Győrben mindenből a legjobbat kapja. Bálint-nap környékénmegnézhetik a Győri Balett Zorba című előadását, vagy a Jekyll & Hydecímű musicalt, a Győri Nemzeti Színházban. Zséda szerelmes koncertjéreakár páros belépőt is nyerhet nálunk, a Richter Teremben pedig a GyőriFilharmonikus Zenekar ad Valentin napi koncertet Nyári Károly ésSzulák Andrea vendégszereplésével. S ha utána egy kellemes vacsorát iseltöltenének valahol, tucatnyi színvonalas étterem közülválogathatnak.

Meghitt nyugalom

Egy csodás nap még csodásabb befejezése elképzelhetetlen egy meghitt,nyugodt kuckó nélkül. A Hotel Sziesztában pezsgőfürdőt, szaunát istalál, a szálláshely egy csendes belvárosi utcában várja a pihennivágyókat.

Elérhetőségek:

HOTEL SZIESZTA

9023 Győr, Attila utca 41-43.

+36/96/527-443

szieszta@hotelspaar.hu

Győr belvárosában, csendes környezetben, minikonyhával, tévével, telefonnal felszerelt összkomfortos szobával várja vendégeit a Hotel Szieszta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.