Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. November 17. 11:32, vasárnap | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Szerb kábítószercsempészt fogtak el Magyarországon

Szerb kábítószercsempészt fogtak el Magyarországon

Egy szerb állampolgárságú férfit fogtak el a rendőrök Magyarországon, aki Hollandiából csempészett az országba nagy mennyiségű kábítószert - közölte a rendőrség a police.hu honlapon vasárnap.

A 41 éves M. Attila szervezte meg a kábítószer csempészetét Magyarországra és újabb szállítmányért november 7-én Hollandiába utazott. Az ott beszerzett kábítószert két magyar férfinek adták át, akik két gépkocsival indultak Magyarországra. B. Dánielt és K. Viktort a német rendőrök ellenőrizték, előbbi férfi autójában 12 kilogramm kábítószergyanús fehér port - a gyorsteszt alapján amfetamint ¬- találtak, és foglaltak le a rendőrök. A német hatóságok a két férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Ezzel egy időben Magyarországon a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozói egy Zala megyei településen elfogták M. Attilát, akinek lakásán nagy mennyiségű készpénzt és egy autót is lefoglaltak. A férfit előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták és kezdeményezték letartóztatását, amelyet az illetékes bíróság elrendelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.