Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Január 11. 05:01, péntek | Belföld
Forrás: mti

Szélre, hófúvásra, extrém hidegre figyelmeztetnek

Szélre, hófúvásra, extrém hidegre figyelmeztetnek

Néhány megyére az erős szél, illetve hófúvás, egy megyére pedig az extrém hideg miatt is figyelmeztetést adott ki péntekre az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésük szerint Nógrád megyére az extrém hideg miatt adtak ki figyelmeztetést. Itt a hőmérséklet akár mínusz 15 Celsius-fok alá süllyedhet.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az erős szélre figyelmeztetnek.

Emellett Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Veszprém megyére a hófúvás veszélye miatt adtak ki elsőfokú figyelmeztetést péntekre. Ezekben a megyékben a friss hóval fedett területeken a szél alacsony hótorlaszokat emelhet.

Az előrejelzés szerint pénteken a nappali maximumok többnyire mínusz 6 és plusz 2 között alakulnak (a fagypont feletti értékek elsősorban nyugaton, délnyugaton várhatók). A hétvége további részében melegszik az idő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:28, szerda | Belföld

Egy budapesti iskolában is gyanús szagokat éreztek, nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.