Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2019. Július 15. 07:41, hétfő | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Rally: Defekt után defekt!

Rally: Defekt után defekt!

Nem úgy sikerült a 26. TAXI4 Veszprém Rallye a Ritmus ASE párosának, Klausz Kristófnak és Csányi Botondnak, ahogy szerettük volna,

és amiben reménykedtünk a kvalifikáció után, ahol a 3. helyet szerezték meg a jóval tapasztaltabb mezőnyben. A másnapi eredmények sem voltak rosszak, de aztán 2 defekt visszavette őket, majd egy elektromos hiba miatt kiállni is kényszerültek.

Klausz Kristóf:
Elég sokat tudtam tesztelni, ez meglátszott a kvalifikációs teljesítményünkön is, ahol a 3. időt tudtuk menni! A másnapi tempónkkal már nem voltam maradéktalanul elégedett, de ebben a mezőnyben végül is ez a realitás ennyi R5-ös tapasztalattal. Sajnos, mikor még inkább rá akartam tenni egy lapáttal, a 2. körben kaptunk egy defektet, ami véget is vetett a jó eredmény reményének, ráadásul rögtön utána a következőn is kaptunk egyet. Itt gyakorlatilag vége lett a versenyzésnek, de be akartuk azért fejezni a versenyt, amikor egy elektromos probléma miatt végleg ki kellett állnunk. sajnos ez van, el kell fogadni és készülni a következő megmérettetésre, ami hamar itt van, a Baranya Kupán indulunk ismét a Mitropa Kupa mezőnyében, ahol egy győzelemmel szeretnénk feledtetni ezt a veszprémi futamot.

Csányi Botond:
Felemás érzéseim vannak a Veszprém rallyt illetően. Kellően eleget tudtunk tesztelni a verseny előtt, valamint a kvalifikációs időnk is bizalomra adott okot. A vasárnapi nap viszont nem úgy sikerült, mint ahogyan azt elterveztük volna. A bemelegítő szakasz még nem sikerült rosszul, viszont végig műszaki hibákkal küzdöttünk, valamint bezsebeltünk két defektek, amely számunkra el is döntötte a verseny végeredményét. Sajnos az utolsó szakaszon, egy elektronikai hiba miatt a verseny feladása mellett döntöttünk. A vegyes érzelmek ellenére jól éreztük magunkat, kellően felkészültünk, viszont az égiek most nem akarták a szép eredményt számunkra. A következő megmérettetésünk a Baranya kupa lesz, amely Mitropa futam is egyben. Számomra teljes mértékben hazai verseny, hisz ezeken a pályákon nőttem fel, így mindig szívesen versenyzek itt. 2016-ban már sikerült itt az abszolút értékelés első helyén végeznem, így ismét bizakodóan állok a hétvégéhez. A pályákat kívülről ismerem, szinte napi rendszerességgel közlekedünk erre, szinte minden aszfaltrepedést, követ ismerünk már, így remélem, hogy munkámmal hozzá tudok majd járulni Kristóf sikeréhez.

A Ritmus ASE együttműködő partnerei:
CS Process Kft., Hetech Trend Kft., VPT Group Kft., Sun&Fun Holidays Kft., Autóflex Kft., Krisped Kft., Droidx Kft., Airvent Zrt, Horsens Partners Kft., Villumen Kft., ZFW Hortiservice Kft., Sütödetech Kft., Unilub Kft., Multikomplex Budapest Kft., RD Interbox Trans Kft., Aqua-Start Kft., Atra Kft., Carwax Hungária Kft., Levi-Metal Kft..

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok