Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2019. Június 21. 05:02, péntek | Belföld
Forrás: mti

Országszerte várható zápor, zivatar a hétvégén is

Országszerte várható zápor, zivatar a hétvégén is

A napsütés mellett a hétvégén is országszerte lehetnek záporok, zivatarok. A meleg is mérséklődik kissé, vasárnap mindenhol 30 fok alatt alakulnak a maximumok

- derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Szombaton több órára kisüt a nap, de sok helyen valószínű zápor, zivatar. Helyenként felhőszakadásra, jégesőre is számítani kell. Zivatarok környezetében átmenetileg erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb hőmérséklet 13-20, a legmagasabb hőmérséklet 24-30 fok között alakul.

Vasárnap kevesebb lesz a napsütés, és ismét sok helyen valószínű zápor, zivatar, akár felhőszakadással. A szél a Dunántúlon, az északi megyékben és zivatarok környezetében átmenetileg megerősödhet. A minimumhőmérséklet 14-20 fok között valószínű. A nappali maximumok 23-29 fok között alakulnak, Észak-Alföldön lesz a legmelegebb - olvasható az előrejelzésben.

Címkék: időjárás, zápor, zivatar

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk