Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2016. Szeptember 23. 19:38, péntek | Helyi
Forrás: Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Őrizetben: idős asszony táskáját akarták megszerezni

Őrizetben: idős asszony táskáját akarták megszerezni

A rendőrök rövid időn belül elfogták a két recski lakost.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy 17 éves és egy 19 éves recski lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2016. szeptember 22-én 13 órakor Recsken, a Vásártér és Kossuth Lajos út közötti útszakaszon egy kerékpárral közlekedő idős asszony táskáját akarták megszerezni.
A fiú a kormányra akasztott táskát megragadta és megpróbálta elvenni az asszonytól, de a sértett ezt próbálta megakadályozni, segítségért kiabált, majd kerékpárjával elesett. Ezt követően az elkövetők értékszerzés nélkül elmenekültek a helyszínről.
A rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést és két órán belül elfogták Recsk egyik utcájában a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyeket, akiket az Egri Rendőrkapitányságra előállítottak.
A nyomozók őrizetbe vették a fiatalkorú lányt, valamint a fiút és ellenük rablás bűntett kísérletének gyanúja miatt indult eljárás. Az Egri Rendőrkapitányság előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 15. 07:53, szerda | Életmód

Bemutatták G. Fodor Gábor Orbán kontra Soros című könyvét

2024. Május 15. 07:52, szerda | Külföld

Giorgia Meloni: nem egyedül Magyarország mond nemet a migránsok szétosztására

Magyarország nem az egyetlen európai uniós tagállam, amely nemet mond a migránsok szétosztására, magukat sokkal európaibbnak valló nemzetek is ugyanezt teszik