Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Március 16. 12:01, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Netes üzenetekben intézte a drogügyeket

Netes üzenetekben intézte a drogügyeket

A kőbányai rendőrök kábítószer-kereskedelem gyanújával vettek őrizetbe egy férfit. Autójából és lakásáról drogokat foglaltak le, telefonján pedig az üzletelésre utaló üzenetváltásokat találtak a nyomozók.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei március 14-én reggel igazoltattak egy teherautó-sofőrt Kőbányán. A férfi autójának utasterében a rendőrök három csomagban 3,11 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket és 22 nejlontasakban mintegy 30,82 gramm fehér anyagot találtak – közölte a rendőrség.

A nyomozók az igazoltatott férfi XV. kerületi lakóhelyén kutatást tartottak, ahol további 31,6 gramm zöld kábítószergyanús növényi törmeléket, 5,93 gramm fehér anyagot, az adagoláshoz és csomagoláshoz szükséges eszközöket találtak. A sofőr mobiltelefonjának átvizsgálásakor kiderült, hogy férfi üzenetben egyeztetett vásárlóival a szükséges kábítószer mennyiségéről és áráról, valamint gyakran az átadás helyszínéről is.

A X. Kerületi Rendőrkapitányság beosztottjai a 32 éves T. Norbertet előállították, majd kábítószer-kereskedelem vétsége, valamint kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A nyomozók a férfi őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.