Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Február 10. 20:29, kedd | Helyi
Forrás: Rádió Eger

Nem létező traktort értékesítettek

Nem létező traktort értékesítettek

A Nemzeti Adó­ és Vámhivatal üzérkedés és nagyobb kárt okozó csalás miatt tett feljelentést a rendőrségen.

A NAV által lefoglalt, árverésen értékesíteni kívánt traktorokat kínált eladásra egy csaló Egerben. Úgy, hogy a pénzügyőrök sem traktort nem foglaltak le, sem árverést nem tartottak. Az ügyre azután derült fény, miután két férfi érdeklődött a NAV ügyfélszolgálatán, hogy mikor kapják meg a közvetítő által beígért, kedvezményes áron értékesített munkagépeket. Az előleget is kifizették már, de traktorokat nem kaptak. A pénzügyőrök ekkor elmondták nekik, hogy ők semmilyen árverést nem tartottak, lefoglalt traktor értékesítésére pedig több, mint 10 éve nem volt példa - tájékoztatta a heol.hu-t Varga Zoltán, a NAV Észak-magyarországi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense.

Címkék: hírek Eger, info Eger

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak