Városlista
2021. augusztus 5, csütörtök - Krisztina

Hírek

2017. November 28. 09:10, kedd | Helyi

NE HAGYJON ÉRTÉKET AZ UTASTÉRBEN!

NE HAGYJON ÉRTÉKET AZ UTASTÉRBEN!

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési tanácsai.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja az állampolgárok figyelmét, hogy a karácsonyi ajándékok beszerzése közben ne feledkezzenek meg a gépjármű, illetve az abban felhalmozott ajándékok, értékek védelméről sem!

Gondosan ügyeljenek arra, hogy a jármű ajtaját zárják le, valamint az ablakokat húzzák fel, amikor kiszálltak a kocsiból, még akkor is, ha csak rövid időre távoznak. Lehetőleg ne hagyjanak benne pénzt, táskát, iratokat, egyéb értéket! Az indítókulcsot mindig tartsák biztonságos helyen!

Lehetőség szerint kijelölt parkolóban hagyják kocsijukat, esetleg térfigyelő kamera közelében, az esti órákban pedig ott, ahol világítás van, valamint a parkolóhely forgalmas!

Ellenőrizzék, hogy nem maradt-e az utasterében, látható helyen értékes vagyontárgy, műszaki cikk, korábban megvásárolt ajándék! Az autóból kiszállva a parkolóban ne pakoljanak a csomagtartóba, mivel ezt kifigyelhetik!

Ne csak a vásárlás alkalmával, hanem a rendezvények idejére leparkolt gépjármű esetén is hasonló körültekintéssel járjanak el!

Amennyiben azt tapasztalják, hogy kocsijukat feltörték, ne nyúljanak semmihez, hívják a 112-es segélyhívó számot!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Augusztus 05. 18:02, csütörtök | Sport

A csütörtöki magyar érmesek és pontszerzők

A tokiói nyári olimpia csütörtöki magyar érmesei és pontszerzői (az első hat között végzettek):

2021. Augusztus 05. 17:02, csütörtök | Sport

Moszkviccsal a ZEG Rallyshow-n

Igazi Historic kuriózumot láthatnak a ZEG Rally Show-ra kilátogató autósportot szeretők, ugyanis Nagy Tamás leporolta az idén 57 éves Moszkvics 403-t.

2021. Augusztus 05. 16:05, csütörtök | Kék hírek

Több százakat vertek át internetes csalók

Mobilházeladás ürügyén több száz embertől csalt ki százezreket az a három gyanúsított, akit Budapesten fogtak el a rendőrök - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

2021. Augusztus 05. 15:09, csütörtök | Belföld

Merkely: a második-harmadik hullámhoz hasonló már nem lesz

A koronavírus második-harmadik hullámához hasonló már biztos nem lesz - mondta Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár Facebook-oldalán csütört