Városlista
2024. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2017. November 28. 09:10, kedd | Helyi

NE HAGYJON ÉRTÉKET AZ UTASTÉRBEN!

NE HAGYJON ÉRTÉKET AZ UTASTÉRBEN!

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési tanácsai.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja az állampolgárok figyelmét, hogy a karácsonyi ajándékok beszerzése közben ne feledkezzenek meg a gépjármű, illetve az abban felhalmozott ajándékok, értékek védelméről sem!

Gondosan ügyeljenek arra, hogy a jármű ajtaját zárják le, valamint az ablakokat húzzák fel, amikor kiszálltak a kocsiból, még akkor is, ha csak rövid időre távoznak. Lehetőleg ne hagyjanak benne pénzt, táskát, iratokat, egyéb értéket! Az indítókulcsot mindig tartsák biztonságos helyen!

Lehetőség szerint kijelölt parkolóban hagyják kocsijukat, esetleg térfigyelő kamera közelében, az esti órákban pedig ott, ahol világítás van, valamint a parkolóhely forgalmas!

Ellenőrizzék, hogy nem maradt-e az utasterében, látható helyen értékes vagyontárgy, műszaki cikk, korábban megvásárolt ajándék! Az autóból kiszállva a parkolóban ne pakoljanak a csomagtartóba, mivel ezt kifigyelhetik!

Ne csak a vásárlás alkalmával, hanem a rendezvények idejére leparkolt gépjármű esetén is hasonló körültekintéssel járjanak el!

Amennyiben azt tapasztalják, hogy kocsijukat feltörték, ne nyúljanak semmihez, hívják a 112-es segélyhívó számot!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Június 17. 09:58, hétfő | Bulvár

Nem tűnt fel nekik a terelés

Az autópálya fenntartó MKIF Zrt. videóösszeállítással hívja fel a figyelmet a figyelmes vezetés fontosságára.

2024. Június 17. 08:35, hétfő | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: díszőrség lesz a budai Várban

Új tradíció kezdődik a budai Várban, mostantól a hét területvédelmi tartalékos ezred kéthetes váltásban a Honvédelmi Minisztérium főépülete előtt teljesít díszőrséget

2024. Június 17. 08:35, hétfő | Sport

EURO-2024 - Eriksen gólja csak egy pontot ért Dániának a nagyot hajrázó szlovénok ellen

A szlovén és a dán válogatott 1-1-es döntetlent játszott a németországi labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának vasárnapi nyitómérkőzésén.