Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. Július 27. 19:13, szerda | PR

Molett alkalmi ruha nyári esküvőkre

Molett alkalmi ruha nyári esküvőkre

Nyáron szinte mindenki kap pár meghívót esküvőre. Kellemes kikapcsolódás általában kerti partival, koktélozás, vidámság, jó hangulat, sok rég látott ismerős, szép pillanatok -

és a nagy kérdés mindezek előtt, mit vegyünk fel?

Ha szem előtt tartunk pár alapszabályt, fesztelenül és ragyogóan elegánsan fogjuk végigbulizni ezeket a nyári éjszakákat.

A teltkarcsúak számára érdemes odafigyelni, hogy megfeleljen az alkatuknak a választott ruha. Felvehetünk feszülős, szűk ruhát is, de ne legyen nagyon puha anyagú, inkább olyan, aminek tartása van. Ha a testünket kiemeli, kihangsúlyozza az öltözetünk, jó ötlet alakformáló fehérneművel felvenni, így egy pillanatra sem fogunk feszengeni az esküvő alatt.

Az élénk színektől - a neonszínektől leginkább - tartózkodjunk, a tetőtől talpig csillogó, diszkós hangulatú ruhákat hagyjuk meg az Elvis-imitátoroknak. Az esküvőn nem illik fehéret viselni, ez a menyasszony kiváltsága, bár csak a fehér alapszínű ruha nem tanácsos, fehér blúzt nyugodtan felvehetünk.
Kell bárkinek mondani azt, hogy rossz vicc esküvőn feketébe öltözni?
Hagyományosan nem illik túlöltözni sem az esemény női főszereplőjét. Ez visszafogottabb, szerényebb, illetve nem hangsúlyosan szexire vett öltözéket jelent; az elegancia alapkövetelmény, amivel megtiszteljük a meghívóinkat.
Kerüljük a partiszereléseket, akármilyen hatalmas buliba és asztalon táncolásba fordul a menyegző várhatóan, ne úgy induljunk el otthonról, mintha egy éjszakai kiruccanásra mennénk.
Tartalmazhat még a meghívás valamilyen megjegyzést a dress code-ra vonatkozóan, olvassuk el gondosan a meghívónkat.

Nem kell szűk fazonban feszengenünk, számtalan bő szabású alkalmi ruha közül választhatunk. Mindenkinek előnyös a pontosan térdig érő szoknyahossz. Egyébként inkább a térd alá érő, mint a térdnél rövidebb hosszúság az ajánlott, ha esküvőre öltözünk.

A világon minden nőnek jól áll a magassarkú cipő, ez egy tény. A nyári kivágott tűsarkúak közt vannak ebben a szezonban is álomszépek. Kihasználhatjuk az alkalmat, és felvehetünk egy szép extravagáns cipőt.
Ám legyen nálunk tartalékban egy lapossarkú, balerina, netán kényelmesebb alacsonyabb sarkú tartalékcipő, hacsak nem tervezzük végigülni az eseményt.
Bulizni, táncolni tűsarkúban egész este: profi táncosoknak való produkció. Bár ledobott cipővel is befejezhetjük az estét, kétségtelenül van egy nyári hangulata; ha valaki kifogásolná, hivatkozzunk Julia Robertsre.
Évek óta trend a maxiszoknya, a maxiruha, nagyon szépek az oldalt kicsit felvágott verziók. A plus size mérettel rendelkezőknek tökéletes választás egy ilyen modell, és igazán alkalmi a stílusa.
Ha rövidebb szoknyát csak cicanadrággal vennénk fel - mert nem szeretjük a lábunkat megmutatni - akkor ahelyett inkább a hosszú szoknya vagy az alkalmi nadrág ajánlott.
Nagyon szép kosztümfelsőket, bolerókat találunk, de egy szép nőies színű kardigán is csodás választás, amit az ujjatlan ruhánkra rádobhatunk az esti hűvösben.
Érdemes felkészülnünk arra, hogy hosszú lesz az esemény. Néha fázhatunk, ha táncolunk, akkor kimelegedhetünk - legalább két rétegről gondoskodjunk. Ha egy hosszú ujjú, műanyag anyagú ruhában vágunk neki az esküvőnek, éjszaka már a verejtékünkben fogunk fürödni.
Ami biztosan varázslatossá fogja tenni a megjelenésünket, az az öltözékünk egyes darabjainak színbeli összehangolása. Egy kék cipő ugyanolyan kék sállal - és kész is a szettünk.
Figyeljünk oda a kiegészítőkre is, egy igényes karkötő, vagy ékszer szett nagyon feldob egy egyszerű, elegáns outfitet. Esküvőre azonban tiarát, fejdíszt ne vegyünk fel, még összetévesztenek a menyasszonnyal. Jó szórakozást!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 25. 13:57, hétfő | PR

Raktározás, logisztika területén dolgozol Eger környékén? Ezért szerezz targoncás jogosítványt!

A targoncás jogosítvány már önmagában is sok munkalehetőséggel kecsegtet.