Városlista
2019. június 20, csütörtök - Rafael

Hírek

2017. November 09. 15:40, csütörtök | Helyi
Forrás: Guinot Szalon Eger

Mitől más az őszi bőrápolás?

Mitől más az őszi bőrápolás?

Bőrünk alapvetően a védelmi funkciót tölti be.

Mintegy védőpáncélként viselkedik az általa érzékelt hatásokkal szemben. Legyen az időjárás hatásai, mint az UV-sugárzás, szél, vagy mechanikai, illetve vegyi hatások. Amennyiben a sejtfunkció nem megfelelően működik esetleges tápanyaghiány miatt, látványossá válhat a bőr idő előtti öregedése.

Az őszi időszak kezdetén ennek a lehetősége fokozottan jelen lehet több mindenkinél. A nyári időszak intenzívebb UV – hatásának köszönhetően vízhiányos, pigmentfoltos, esetenként elmélyülő ráncokkal szembesülő önmagunkat láthatjuk viszont tükörbe nézve. Az őszi novemberi hónap kiváló alkalom intenzív bőrápolásra, kiemelve a halványító kezeléseket, hiszen ezek kizárólag ősztől-tavaszig az első napsugarak megjelenéséig végezhetőek. A hámlasztás és intenzívebb ránctalanító kozmetikai kezelések révén hozzájuttathatjuk bőrünket magas hatóanyag koncentrátumokhoz, mellyel normalizálható, fokozható a sejtfunkciók összessége. Mit nyerhetünk vele? Megfelelő, egyenletes bőrképletet!

Amennyiben a nyáron megszerzett barnaságunkat szoláriummal tartottuk eddig szinten, a késő őszi időszakban választhatunk fokozatosan barnító hidratáló arckrémet (-Guinot-Hydrabronze), amely heti rendszeres radírozás után intenzívebben fejti ki hatását. A megvastagodott hámréteg miatt észrevehetően nehezebb ilyenkor a kozmetikai hatóanyagok felszívódása. E probléma megoldásaként szívesen ajánlom a Guinot legújabb gyümölcssavas Hydra Peeling kezelését, amelytől az érzékenyebb bőrrel rendelkezőknek sem kell tartaniuk, hiszen számukra is kifejlesztésre került egy megfelelő kezelési protokoll. Ezen kozmetikai folyamatok révén selymesebb, élettelibb, üdébb arcbőrt tudhatunk magunkénak, amelyek azonnal láthatóak és tartós hatással bírnak. A halványítás és öregedés jeleit csökkentő hatás szintén az új, innovatív kezelés nagyszerűségét dicséri.

Azokat a szépülni vágyókat, akik intenzív bőrfeszesítésre vágynak és szükséges számukra a kiegyensúlyozott bőr meglétéhez egy sejtszinten ható, prémium kategóriás, regeneráló professzionális kezelés, az alábbi két vezető kezelésben részesíteném:

1. A Hydradermie Lift Kezelés izomstimulációs, arckontúr újradefiniáló hatással bír.

2. Valamint a Pro-Kollagént tartalmazó meleg maszkos Liftosome Kezelésben, amely szintén kiváló hatásán túl igazi élmény a Vendégeknek. A bőröregedést gátló kezelések közül nem feledkezhetem meg az Age-Summum Kezelés megemlítéséről sem, hiszen eredménye minden várakozást felülmúl. Mindezek előtt szükséges egy előzetes konzultáció és bőrdiagnosztika.

További tájékozódást segíti a www.guinotszaloneger.hu honlap és a Facebook oldal: guinot.eger. Telefonon, az alábbi számon kérhet időpontot: 30/221-7707

Legyen ez az ősz az intenzív bőr regeneráció, bőrápolás időszaka, mely által lelkileg is megújulunk!

Szerző: Tóth Erika

Mesterkozmetikus, Sminkes

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 05. 00:00, szerda | Helyi

Ma van a környezetvédelmi világnap

Az ENSZ 1972. óta ünnepli június 5-én a környezetvédelmi világnapot.

2019. Június 20. 12:49, csütörtök | Belföld

Vádat emeltek egy erőszakos gyújtogató kékcsei férfi ellen

Vádat emelt emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy kékcsei férfi ellen, aki ismerősei, haragosai ingatlanain gyújtogatott

2019. Június 20. 11:56, csütörtök | Belföld

Még nincs stabil populációja a veszélyes ázsiai szúnyognak Magyarországon

Egyelőre nem alakult ki stabil populációja az ázsiai tigrisszúnyognak (más néven ázsiai zebraszúnyog) Magyarországon

2019. Június 20. 10:55, csütörtök | Kék hírek

Több mint 320 milliót érő hamis ruhát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint négyezer hamis ruhát és kiegészítőt találtak a pénzügyőrök egy teherautóban Nagylaknál, a 320 millió forint értékű szállítmányt lefoglalták - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.