Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2015. December 11. 15:13, péntek | Helyi
Forrás: sajtóközlemény

Mit csináljunk, ha nem kaptunk prémiumot karácsony előtt?

Mit csináljunk, ha nem kaptunk prémiumot karácsony előtt?

Mit csináljunk, ha nem kaptunk prémiumot karácsony előtt?

Az év végi ünnepek feltartóztathatatlanul közelednek, s ha a munkahelyi hajtásból nem is, de a bevásárlóközpontok egyre szélesebb karácsonyi kínálatából minden bizonnyal Ön is tudja, hogy hamarosan elérkezik az ajándékozás ideje.

De mégis mivel lephetné meg szeretteit, ami biztosan örömet szerez, de ugyanakkor nem is kerül csillagászati összegekbe? Mielőtt a sokadik zokni-, vagy illatszer csomagra gondolna, érdemes kicsit szabadjára engednie a fantáziáját. Nem lehetetlen a gazdag karácsony, mindössze a megfelelő hitelajánlat megtalálása szükséges hozzá.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy évek óta egyre többen veszik igénybe a személyi kölcsönök és hitelek kínálta lehetőségeket az ünnepek előtt. A netrisk.hu csapata is úgy véli, hogy egy jó hitel választásával igazán felejthetetlenné tehetőek az ünnepek, és az anyagiak hiánya akkor sem jelent hátrányt, ha esetleg idén elmarad a karácsony előtti prémium.

Élénkülő verseny a piacon
A hitelintézetek ajánlatai között keresgélve azonnal észlelhetjük, hogy a verseny bizony egyre kiélezettebb. A bankok igyekeznek úgy összeállítani kínálatukat, hogy a hagyományos hitelajánlatokat extra szolgáltatásokkal, plusz juttatásokkal, és gyakran kedvezményekkel nyújtsák. Ügyfélként ez természetesen számos előnnyel jár, és nem ritka, hogy vásárlási utalvány, biztosítás, vagy akár népszerű tablet is jár a hitelfelvétel mellé. Fontos azonban, hogy mielőtt választ, nézzen körül alaposan, és tájékozódjon arról, minden esetben járnak-e az aktuálisan meghirdetett extrák, vagy hitelösszeg függvényében lehet-e azokhoz hozzájutni.

Online a hitel is olcsóbb!
A világháló kínálta előnyöket akkor is érdemes kihasználni, ha hitelek, személyi kölcsönök iránt érdeklődünk. Ha időt spórolnánk, online is elindíthatjuk az igénylés folyamatát, így mindössze a szerződés aláírása céljából kell majd bemennünk a bankba. Egyes szolgáltatók már otthoni szolgáltatást is kínálnak, így mind a szerződéskötés, mind a pénz átvétele megtörténhet otthonunk kényelmében. Egyébként azt is érdemes tudnia, hogy ha online igényli a hitelt, úgy sok banknál kamatkedvezményt érhet el, ez pedig a törlesztés kapcsán korántsem elhanyagolható szempont.

Ügyeljen a tudatos választásra!
Az anyagi jellegű döntések meghozatalakor mindenképpen észérvek mentén kell mozognunk. Lehet, hogy a kapható extra biztosítás csábítóan hangzik, de ha nincs szükségünk a megkövetelt hitelösszegre, csak kevesebbre, akkor kár lenne pluszt vállalnia. Figyeljen a THM-re, de nem elhanyagolható a törlesztési idő sem. Ha olcsóbban úszná meg, akkor érdemes rövidebb futamidőt választani. Néhány százezres kölcsön esetében minden gond nélkül megoldható a havi kicsit magasabb részlet a mihamarabbi kitisztázás érdekében.

A minimálbér sem akadály!
A hitelintézetek ajánlataival kapcsolatban gyakran merül fel a megkövetelt jövedelmi viszony kérdése. Különösen így van az akkor, ha a karácsony előtt gyakran választott fedezet és kezes nélküli személyi kölcsönökről van szó. A legtöbb hitelintézetnél már az aktuális nettó minimálbérrel is igényelhető a kölcsön, ráadásul néhány napon belül hozzá is lehet jutni a pénzhez. Ha a gyorsaság a legfontosabb, választhatunk olyan bankot is, ahol a folyósításhoz mindössze egy óra szükséges.

Ne feledje, az ünnepek akkor is lehetnek teljesek, ha nem áll rendelkezésére megtakarított pénz, és esetleg az idei prémiumra is hiába vár! Kedvezményes hitelekkel az ajándékozás során sem kell lemondania álmai megvalósításáról.

Címkék: ajándék, hitel, karácsony

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára

2024. Május 16. 07:59, csütörtök | Külföld

Megműtötték a szlovák miniszterelnököt, túl van az életveszélyen

A szlovák miniszterelnök már túl van az életmentő műtéten, jelenleg stabil állapotban van.

2024. Május 16. 07:55, csütörtök | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.

2024. Május 16. 07:54, csütörtök | Külföld

Már június végén megtartják az első nyilvános vitát Donald Trump és Joe Biden között

Már június végén megtartják az amerikai elnökjelöltek első nyilvános televíziós vitáját Joe Biden és Donald Trump között, majd szeptember elején második alkalommal is szembenézhet egymással a demokrata és a republikánus jelölt.