Városlista
2024. október 24, csütörtök - Salamon

Hírek

2018. Március 07. 08:44, szerda | Belföld
Forrás: mti

Milliós értékben loptak műszaki cikkeket egy nagykanizsai áruházból

Milliós értékben loptak műszaki cikkeket egy nagykanizsai áruházból

Betöréssel több millió forint értékben telefonokat, táblagépeket loptak el kedden egy nagykanizsai műszaki áruházból - közölte az MTI megkeresésére szerdán a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Sznopek Veronika a Zalai Hírlap információját megerősítve elmondta: keddre virradó hajnalban érkezett bejelentés arról, hogy Nagykanizsán, a Dózsa György utcában betörtek egy műszaki áruházba. Az üzletből telefonokat, táblagépeket loptak el több millió forint értékben.

A nagykanizsai rendőrkapitányság bűnügyi osztálya lopás miatt indított nyomozást az egyelőre ismeretlen elkövetőkkel szemben - tette hozzá a szóvivő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 24. 07:56, csütörtök | Belföld

Október 23. - Sulyok Tamás: egy szuverén és független Magyarország ünnepel

Ma egy szuverén és független Magyarország, egy büszke és szabad nép ünnepel - hangsúlyozta Sulyok Tamás köztársasági elnök szerdán, az 1956-os forradalom és szabadságharc 68. évfordulója alkalmából rendezett díszünnepségen a Müpá

2024. Október 23. 13:10, szerda | Belföld

Orbán Viktor: brüsszeli bábkormányt akarnak Magyarország nyakába ültetni

A független magyar politika Brüsszel számára elfogadhatatlan, ezért Brüsszel meg akar szabadulni Magyarország nemzeti kormányától, és bábkormányt akarnak az ország nyakába ültetni