Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2017. Március 03. 14:31, péntek | Helyi
Forrás: Junior Expo

Megnyitotta kapuit a VIII. Junior Expo

Megnyitotta kapuit a VIII. Junior Expo

A hagyományokhoz hűen az Agria Park ad otthont a sikeres fiatalok találkozójának a Junior Expo keretében, immár 8. alkalommal.

A kiállítás 2017. március 3-án pénteken és szombaton 10-18 óra között látogatható.

A kiállítók vállalkozásukkal már bebizonyították, érdemesek arra, hogy példaképek legyenek a fiatalabb és az idősebb generáció számára egyaránt. A gasztronómia remekei mellett egyedi ékszerek, minőségi ruhák, bőrtermékek, discotechnika, médiastúdió, lakberendezési ötletek, műrattan termékek, ízléses virágdekoráció, illatékszer, filmtechnika, jármű-kontroll, babauszoda, 3D technológia és még sok minden lesz látható az Agria Park emeletén a szökőkút fölött, és a földszinti kiállítóhelyein felállított standoknál.

Íme pár kiállító bemutatkozása, akikkel találkozni lehet:

A nevem Ambrusz Csaba a Ratrat kft tulajdonosa.

Cégünk a Ratrat Kft. (Székhely: 4400Nyíregyháza, Napfény utca 18., Telephely: 4400 Nyíregyháza Pazonyi út 15/A) 2009 óta foglalkozik a napjainkban divatos műrattan ülőgarnitúrák, asztalok, székek, bárpultok, napágyak, lounge-ok, kerti konyha pultok gyártásával és forgalmazásával.A hazai gyártásnak köszönhetően kis darabszám illetve egyedi modellek gyártása sem okoz problémat. Az átalunk gyártott termékek kivállóan alkalmasak promóciós illetve marketingeszközöknek, valamint szállodák, strandok, vendéglátóhelyek berendezésére is.Tekintse meg termékeinket az alábbi honlapokon: www.ratrat.hu www.rattanguru.hu www.grillsziget.hu A Junior Expon személyesen is állok a látogatók rendelkezésére.

"STILIANOS BABAUSZODA - Egy új korszak a babaúszásban!

A Stilianos Babauszoda hálózat 10 éve tölt be fontos szerepet a hazai babaúszás oktatás területén. Az uszodáink kialakításánál szem előtt tartottuk a gyermekek számára rendkívül fontos klórmentes, bababarát környezetet. A vízhez szoktatást, babaúszást és úszásoktatást egy speciálisan kifejlesztett módszerrel SHD végezzük. Gyermekeket 3 hónapos kórtól, akár 10 éves korig várjuk a jelenleg 8 uszodával rendelkező Stilianos Babauszoda hálózatunkba. Legyen részese sikerünknek! Heves és Borsod megyében keressük új franchise átvevő partnereinket! További információt weboldalunkon talál: http://www.sbu.hu/franchise

2014 decemberében alakult a márkánk, melyet ketten alapítottunk, Győri Eszter és Varga Gyöngyi.

Mindketten ötvös-aranyművesek vagyunk.A NISE Design a baráti kapcsolatunkra, az ékszerek és a design szeretetére épülő együttműködés eredménye, amely az eltérő személyiségjegyeinket, habitusunkat és stílusunkat formálja eggyé.A márkánk alapkoncepciójául a 3 fő alapanyagunk szolgál: az egzotikus fa (főként zebrano és wenge), műgyanta és az ezüst.Minden egyes ékszerünk a kezünk munkája, vagy teljes mértékben vagy pedig egy kis gépi segítséggel, melyet minden esetben a kézi munkafolyamatok tesznek egésszé, ékszerré.Az ékszereinket Budapesten a wonderLAB-ben és a MONO-ban megtekintheted, felpróbálhatod, illetve meg is vásárolhatod, valamint különböző vásárokon velünk is találkozhatsz. Ezeket a közösségi oldalakon minden alkalommal meghirdetjük.www.nisedesign.eu

100%-ban saját tervezésű, fejlesztésű és gyártású műholdas nyomkövetőink segítségével három területen is segítjük Ügyfeleinket:

1. FlottaKontroll szolgáltatásunkon keresztül a nap 24 órájában költséghatékonyan menedzselhetik járműflottájukat. Biztonságos internetes kapcsolaton keresztül elérhetnek minden szükséges információt járműveikről akár automatizált riportok formájában is.
2. Beépített és szivargyújtós ÚtdíjKontroll eszközeink segítségével a 3,5 tonna feletti járművek kényelmesen, díjmentesen és elektronikus úton fizethetik teherjárműveik útdíját.
3. Járművédelmi rendszerünkkel biztonságban tudhatják járművüket, rakományukat a nap 24 órájában élőhangos diszpécserszolgálatunkon keresztül.
Honlapunk: www.jarkon.hu

A Tifibeef kft 2014-ben alakult és egészséges hús snack-ek gyártásával foglalkozik.

Körülbelül 3 hónapja kereskedelmi forgalomban is megtalálhatóak a termékek, és most elöször a VIII. Junior Expon is bemutatkozik a cég és a Tifi's marha snack háromféle ízben. Célom az, hogy a magyar emberek megismerjék ennek a kiváló húsnak az előnyeit és bármikor kompromisszumok nélkül fogyaszthassák. A Tifi’s marha snack csak jó minőségű színhúsból készül és csak természetes fűszereket adunk hozzá. Elkészítését egy különleges, lassú és alacsony hőmérsékletű technológiával váltottam valóra, ahol a hús szerkezete és kötései nem sérülnek, a fehérjék, vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak és koncentrálódnak a húsban. www.tifibeef.com

Winkler Balázs vagyok, a szamlazoo.hu alapítója és kitalálója.

A Számlázoo.hu Online Számlázó Programot azért hoztuk létre, mert égető szükségét éreztük annak, hogy legyen egy könnyen kezelhető, egyszerű és gyors számlázási megoldás végre a magyar cégek számára is. A fejlesztés során elsődlegesen a vállalkozó oldaláról közelítettük meg a dolgot és igyekeztünk egy olyan megoldást készíteni, ami nem plusz munkát okoz a használóinak, hanem megkönnyíti az életüket. A szoftverből létezik ingyenes verzió is. Az ingyenes változat a kisebb cégeknek nyújt ideális megoldást a számlázásra és elkezdhetik a felzárkózást a digitális vállalkozássá válás során. www.szamlazoo.hu

Mi, az InfoEger.hu szerkesztőségében is kipróbáltuk és valóban sokkal egyszerűbb és gyorsabb lett a számlázásunk. A mi ügyfeleink is a jövőben a Számlázoo.hu -n keresztül fogják kapni a számláikat.

A vállalkozókat öttagú szakmai zsűri értékeli a „Jó vállalkozó, biztos jövő” verseny keretében, de az expó kiállítói egymásra is szavazhatnak: a legtöbb voksot elérő fiatal elnyeri a Kiállítók díját.

A szervező Agria Universitas Egyesület kiemelt feladatának tekinti a tehetségek támogatását. A Junior Expo-n, a gazdasági életben kiemelkedő teljesítményt nyújtó fiatal vállalkozók találkozóján a fiatal művészeknek, ígéretes tehetségeknek is lehetőséget adnak a bemutatkozásra, kapcsolatépítésre. A szökőkútnál megtalálható színpadon egész nap programok várják a látogatókat, ahol divatbemutatókkal, énekes, táncos produkciókkal, harcművészeti csoportokkal találkozhat a nagyközönség.

Az Expo kiállítás és vásár is egyben, ahol a látogatók különleges dolgokat vásárolhatnak, izgalmas technológiákkal ismerkedhetnek meg és nyereményjátékokban vehetnek részt.

Az Expo-túra nyereményjátéban hat sorsoláson gazdára talál több vacsorajegy, illatékszer-csomag, bőrtermékek, cukorvirágok, és számos egyedi készítésű termék. A szelvényeket a Junior Expo információs pultjainál lehet beszerezni. A sorsolások időpontjai pénteken is és szombaton is 13:30, 16:00 és 17:45. Az utolsó időpontban mindkét napon fődíjat is sorsolnak, ami egy-egy 150.000 Ft értékű jármű átvizsgálás.

A látogatók értékelhetik a kiállítókat, ez alapján adják át az Expo Közönségdíját a záróünnepségen, szombaton 18 órakor. A szavazók között értékes tárgyjutalmakat sorsolnak ki.

A VIII. Junior Expo minden programja ingyenes!

Címkék: Junior Expo 2017

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt