Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2017. Március 10. 21:30, péntek | Helyi
Forrás: PH

MEGJELENT AZ EGRI IFJÚSÁGI ZENEI PROGRAM ÚJABB PÁLYÁZATI KIÍRÁSA

MEGJELENT AZ EGRI IFJÚSÁGI ZENEI PROGRAM  ÚJABB PÁLYÁZATI KIÍRÁSA

Eger Önkormányzata pályázatot hirdet fiatal, helyi zenészek, együttesek számára, a már jól ismert Egri Ifjúsági Zenei Program keretében.

A pályázat címe: „Egri Ifjúsági Zenei Programban való részvétel 2017/1”, a hagyományoknak megfelelően tehát még legalább egy kiírási forduló várható az év során.

A pályázat célja, hogy támogassa az Egerben tevékenykedő, fiatal, amatőr könnyűzenei (rock, pop, jazz, világzene) előadókat és koncertszervezőket, segítse a helyi, könnyűzenei élet fejlődését.

Az EIZP az alábbi területeken kíván támogatást nyújtani: próbaterem-bérlés költségei; koncertszervezés- és lebonyolítás költségei; koncerttechnika bérlésének költségei; hangfelvételek készítésének költségei; videoklip készítésének költségei.

A koncertszervezéssel foglalkozóknak a program szintén támogatást biztosít az alábbi területeken: koncertszervezés- és lebonyolítás költségei; koncerttechnika bérlésének költségei.

Pályázatot nyújthat be: egri székhelyű amatőr zenei előadót, zenekart, vagy egri székhelyű koncertszervezőt képviselő egyesület/alapítvány. Az előadók, koncertszervezők egyszerre több különböző támogatásra is pályázhatnak, külön-külön beadott pályázatokon.

A beadási határidő: 2017. április 3. hétfő, 16.00 óra

Benyújtás, elbírálás:
A pályázatot egy példányban kell benyújtani a Polgármesteri Hivatal Humán Szolgáltatási Irodáján (Kossuth L. u. 28.). Kérjük, hogy a beadványon szerepeltessék az „Egri Ifjúsági Zenei Programban való részvétel 2017/1” megjelölést.

A pályázatokat az Egri Ifjúsági Zenei Program szakértőkből, zenészekből álló kuratóriuma bírálja el, majd Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése hagyja jóvá.

A megpályázott célokat legkésőbb 2017. december 31-ig meg kell valósítani, a támogatást fel kell használni, és azzal el kell számolni.

A részletes pályázati kiírás és adatlap az alábbi linken elérhető:
http://eger.hu/hu/onkormanyzat/egri-ifjusagi-zenei-program/c/eizp-palyazati-felhivas-2017-1

Információ kérhető:
Eger MJV Polgármesteri Hivatal Humán Szolgáltatási Iroda
Huszthy Boglárka ifjúsági referens
Cím: Kossuth Lajos u. 28.
Telefon: 36/523-796
E-mail: huszthy.boglarka@ph.eger.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt