Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Február 12. 17:33, vasárnap | Helyi

Lezárt ügy - másfél kilogramm kábítószer

Lezárt ügy - másfél kilogramm kábítószer

Az egri nyomozók vádemelést javasolnak egy bélapátfalvai férfi ellen, akinek gépkocsijában jelentős mennyiségű kábítószert találtak.

Ahogy arról korábban már hírt adtunk, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének gyanúja miatt - őrizetbe vétele mellett - indított nyomozást egy 29 éves bélapátfalvai lakos ellen.

B. Károly személygépkocsijával az egri Hadnagy úton közlekedett 2016. március 12-én 14 óra körül, amikor a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai elfogták.

A jármű átvizsgálásakor alkalmazott kábítószer-kereső kutya az ülések alatt elrejtve két zacskóban - több mint másfél kilogramm - kábítószergyanús fehér port, valamint 12 darab zöld színű tablettát talált. A lefoglalt anyagok az igazságügyi vegyész szakértő véleménye alapján amfetamint tartalmaznak, ezáltal kábítószernek minősülnek.

A gyanúsított kihallgatásakor beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. Az előzetes letartóztatásban lévő férfi ellen folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni