Városlista
2024. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2017. Október 18. 09:56, szerda | Helyi
Forrás: Police

KÖZÖS MEGBESZÉLÉS AZ EGRI RENDŐRKAPITÁNYSÁGON

KÖZÖS MEGBESZÉLÉS AZ EGRI RENDŐRKAPITÁNYSÁGON

A Nagyvárosi Bűnmegelőzési Programról egyeztettek a társszervek.

Ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, a Rendőrség és a Polgárőrség Nagyvárosi Bűnmegelőzési Programjában az Egri Rendőrkapitányság is részt vesz.
Célja a bevont szervezetek összehangolt szolgálatával Eger város közbiztonságának növelése és a szórakozóhelyek fokozott ellenőrzése.

Az Egri Rendőrkapitányság vezetője által 2017. október 17-én tartott egyeztető megbeszélésen részt vettek a kapitányság osztályvezetői, az Agria Polgárőrség, a városi Közterület-felügyelet vezetője és a Mezőőri Szolgálat képviselője is.
Hangsúlyozták, hogy kiemelten kezelik a következő hetekre vonatkozó feladatokat, többek között az ünnepi megemlékezések, a Mindenszentek és Halottak Napja, továbbá az egri autóverseny közös biztosítását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Június 17. 13:08, hétfő | Bulvár

Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok

2024. Június 17. 13:07, hétfő | Külföld

Lőszerrobbanás egy csehországi katonai kiképző központban, sérültek

Lőszerrobbanás történt hétfő délelőtt Csehországban, az Olmütz (Olomouc) melletti Libavá katonai kiképző központ területén, többen megsérültek - jelentette a cseh hadsereg az X közösségi hálózaton.

2024. Június 17. 13:05, hétfő | Életmód

Nem szabad etetni a vízimadarakat

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) arra kéri a lakosságot, hogy sehol, semmivel ne etessék a vízimadarakat.