Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Augusztus 14. 10:14, hétfő | Helyi
Forrás: Police

KÖZÖS ELLENŐRZÉS A TISZA-TAVI TÉRSÉGBEN

KÖZÖS ELLENŐRZÉS A TISZA-TAVI TÉRSÉGBEN

A balesetek és bűncselekmények megelőzésére, továbbá az ittas gépjárművezetők kiszűrésére irányult.

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság a turisztikai idényben megnövekedett rendőri feladatok eredményes végrehajtása érdekében a Tisza-tó, illetve vonzáskörzetében működő rendőrkapitányságok tevékenységét hangolja össze.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság irányításával a Jász-Nagykun-Szolnok és Borsod megyei rendőrök is részt vettek a 2017. augusztus 12-én és augusztus 13-án a Tisza-tó térségében tartott ellenőrzésen, melynek legfőbb célja a balesetek és bűncselekmények megelőzése, továbbá az ittas gépjárművezetők kiszűrése volt.
A 33-as számú főúton közlekedőket az úgynevezett „finn-módszerrel” ellenőrizték, melynek lényege, hogy egyszerre, egy időben az útszakaszon közlekedő járművek mindegyikét megállították és ellenőrizték annak vezetőit. Amennyiben az alkohol szonda a sofőrnél negatív eredményt jelzett, úgy azonnal tovább haladhatott, míg ellenkező esetben az érintetteket félreállították és velük szemben eljárást kezdeményeztek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.