Városlista
2022. augusztus 14, vasárnap - Marcell

Hírek

2017. Október 25. 08:59, szerda | Helyi
Forrás: Police

KÖZLEKEDÉSI CSALÁDI NYÍLT NAP

KÖZLEKEDÉSI CSALÁDI NYÍLT NAP

Az egri rendőrök baleset-megelőzési feladatokkal várják az érdeklődőket. Továbbá kerékpár-regisztrációra is biztosítanak lehetőséget a „BikeSafe” program keretén belül.

Az Egri Rendőrkapitányság Városi Baleset-megelőzési Bizottsága 2017. október 27-én 13 óra és 17 óra között Városi Közlekedési Családi Nyílt Napot tart az Agria Park udvarán (rossz idő esetén az épületben).

A baleset-megelőzési rendezvényen a 4-10 év közötti gyermekek kipróbálhatják a KRESZ-kocka puzzle játékot, az elektromos kisautós ügyességi pályát, a 10 év felettiek kerékpáros tesztlap és ügyességi pályával mérhetik fel tudásukat, míg a felnőtteknek ittasságot szimuláló szemüvegben kell akadálypályát teljesíteni.

A résztvevők bármely pálya sikeres végrehajtása után kisebb ajándékot kapnak.
Továbbá, a "BikeSafe" program keretén belül ingyenes kerékpár-regisztrációra is lesz lehetőség, melynek lényege, hogy a kerékpárok adatai egy biztonságos, a rendőrség számára is hozzáférhető nyilvántartásba kerülnek. Ezáltal egy esetleges bűncselekmény esetén visszakereshetőek, könnyebb a felderítésük, valamint a tulajdonoshoz történő visszajuttatása is. A rendőrök rögzítik a kerékpár adatait - szín, típus, gyártó, gyártási szám, jellegzetességek - majd fényképfelvételek is készítenek róla.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 17. 14:03, vasárnap | Helyi

Szabadstrand nyílt Tiszabábolnán

A vízi turizmusnak, az ökoturizmusnak óriási a szerepe a dél-borsodi, tiszai települések életében, ezért is jelentős lépés, hogy Tiszabábolnán szabadstrandot nyitottak

2022. Július 16. 07:00, szombat | Helyi

Meghalt egy kisgyerek és nővére egy tűzijátékon Franciaországban

Egy 7 éves kisfiú és 24 éves nővére életét vesztette, további hét ember megsérült a francia nemzeti ünnep alkalmából csütörtök este rendezett tűzijátékon a nyugat-franciaországi Cholet-ban,

2022. Július 12. 18:46, kedd | Helyi

Ötéves csúcsot döntött az éves hazai áramfogyasztás tavaly

Magyarország villamosenergia-felhasználása 4,9 százalékkal emelkedett tavaly az előző évhez képest, ezzel ötéves csúcsot állított be