Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Január 25. 16:02, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Kevés is elég volt Liam Neeson akciófilmjének az első hely megőrzéséhez

Kevés is elég volt Liam Neeson akciófilmjének az első hely megőrzéséhez

Liam Neeson akciófilmje, a The Marksman második hete tartja vezető helyét a gyengélkedő észak-amerikai mozis piac jegyárbevételi toplistáján, a hétvégén mindössze 2 millió dollárt (587,6 millió forint) hozott.

Az eredmények meg sem közelítik a pandémia előtti számokat, mivel a mozik alig több mint fele tart nyitva, a legnagyobb városok - köztük New York és Los Angeles - filmszínházai határozatlan időre bezártak - írta a Variety.com iparági becslésekre hivatkozva.

A második helyen a Croodék: Egy új kor című animációs film szerepel, a DreamWorks produkciója a kilencedik hétvégéjén 1,8 millió dollárt hozott, így a globális piacok bevételével együtt már 139,8 milliónál jár.

A Wonder Woman 1984, a Warner Bros. szuperhősfilmje 1,6 millió dollárral zárhatta a hétvégét. A film egyszerre került a mozikba és az HBO Max streamingszolgáltató kínálatába. Globálisan 148 milliót hozott eddig.

A Milla Jovovich közreműködésével forgatott Monster Hunter című produkció a negyedik a hétvégi kasszasikerlistán 820 ezer dollárral, a Universal westernjére, a News of the Worldre 810 ezer dollárért váltottak jegyet a hétvégén.

Címkék: akciófilm, liam neeson

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára