Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2018. Január 22. 15:54, hétfő | Belföld
Forrás: police.hu

Kétszer is ellopták a kocsit, amit alkatrészei szedtek

Kétszer is ellopták a kocsit, amit alkatrészei szedtek

Két nap alatt kétszer is ellopta egy 16 éves fiú ugyanazt az autót Nagykanizsán. Végül darabokra szedték. A Nagykanizsai Rendőrkapitányság vádemelést javasol.

Egy 16 éves helyi fiú tavaly április 18-án este egy talált kulccsal kinyitott egy Suzukit Nagykanizsán és nő ismerősével autózni indultak a városba. Az autót hamarosan egy garázs előtt leparkolva hátrahagyták, azonban az indítókulcsot elvitték. A sértett másnap vette észre, hogy eltűnt a kocsija, amit a nagykanizsai rendőrök még aznap visszaadtak neki. A kamasz két nap múlva egy 22 éves barátjával szerette volna ismét igénybe venni az autót, a fiatalabb már beült az autóba, amikor megzavarták őket, ezért barátját hátrahagyva, egyedül hajtott el a helyszínről. Murarátkára ment ismerőséhez, ahol a Suzukit szétszerelték azzal a céllal, hogy alkatrészként hasznosítsák.

A nyomozók az elkövetők kilétét megállapították, az autó maradványait pedig lefoglalták.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 16 éves fiú ellen lopás vétség, hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett és egyedi azonosítójellel visszaélés bűntett, a 22 éves B. Richárd és 19 éves H. Fruzsina ellen jármű önkényes elvétele bűntett, valamint a 32 éves O. Györggyel szemben hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Zalaegerszegi Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

Címkék: lopás, Nagykanizsa, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 07:19, szombat | Belföld

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő.

2024. Július 20. 07:16, szombat | Belföld

Orbán Viktor: a patrióták nagy előretörést értek el

2024. Július 20. 07:15, szombat | Belföld

KSH: a benzin 7, a dízel 2 forinttal olcsóbb, mint a szomszédos országokban

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 616 forint volt, ami 7 forinttal alacsonyabb a szomszédos országok átlagértéknél.