Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. December 29. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Idén a zsúfolt pláza helyett már az online vásárlás volt a trendi

Idén a zsúfolt pláza helyett már az online vásárlás volt a trendi

A magyar közösségi vásárlási piac csúcsszezonját idén is a karácsonyi bevásárlások időszaka jelentette. A Bónusz Brigád decemberben minden eddigi rekordját megdöntötte, forgalmát a tavalyi évhez képest duplájára növelte az év utolsó hónapjában, és weboldalának látogatottsága is soha nem látott magasságba emelkedett.

A karácsonyi időszakban az idei évben is nagyon sikeresek voltak a belföldi wellness utak, és a különböző sí utak. A termékek közül pedig még mindig a tipikus karácsonyi ajándékokat keresték a legtöbben, de a különlegesebb szolgáltatásokra is volt kereslet, így sokan adtak karácsonyra taktikai lövészetre vagy főzőtanfolyamra szóló bónuszt.

„Az idei szezonunk minden eddiginél sikeresebb volt, így az eladott bónuszok számában és a forgalomban is rekordokat döntöttünk, amivel már most december lett az év legerősebb hónapja. A bevásárlóközpontokban való tolongás helyett egyre többen választották a kényelmesebb és éjjel nappal nyitva tartó online boltokat, ahol ráadásul a teljes karácsonyi szezonban kedvezményesen tudtak vásárolni. Az utolsó pillanatokban is rengeteg tranzakciót bonyolítottunk, a karácsonyi szezon nálunk az utolsó percekig tartott.” – nyilatkozta Kaprinay Zoltán, a Bónusz Brigád egyik alapítója.

A Bónusz Brigád vásárlói között november és december hónapban megnőtt a kereslet a hagyományos karácsonyi termékek és szolgáltatások iránt. Egyre többen vettek Bónusz Brigád ajándékkártyát, konyhai kiegészítőket és felszereléseket, de a téli kikapcsolódást nyújtó wellness és síutak is népszerűek voltak az utolsó hetekben.

Az idei karácsonyi szezon sztár termékei és szolgáltatásai nagyon széles skálán mozogtak a tavalyi évhez hasonlóan. Nagyon sokan vettek utazást, legnészerűbbek a wellness hétvégék (Eger, Visegrád, Hévíz) és a síutak (Ausztria) voltak, de jól fogytak a városlátogatások (Krakkó, Prága, Tusnádfürdő, Barcelona) is. „Élményből” is rengeteg fogyott: sokan találtak a fa alatt taktikai lövészetre, búvárkodásra vagy főző show-ra szóló bónuszokat.

A termékeket soha nem látott népszerűségben keresték a vásárlók, a tipikus év végi és karácsonyi ajánlatokon túl (falinaptár, agenda, fényképalbum, edény készlet) igen népszerűek voltak a különféle finomságok, mint például a vaníliarúd, dzsemek, borlekvár, kézműves pálinka. Már az újévi fogadalmakra készülvén, sokan szánták rá magukat nagy lépésekre, mi sem mutatja ezt jobban, minthogy a december hónap egyik legnépszerűbb ajánlata egy mindkét szemre szóló lézeres látásjavítás ill. fog implantátum beültetés volt.

A téli szezon erősségei, az egészség kategória termékei mint például a vitaminok, étrend kiegészítők, immunerősítők, az ünnepi szezon alatt is tartották népszerűségüket.

Idén új funkcióval könnyítette a Brigád az ajándékvásárlást. A Karácsony fül alatt ha a vásárló kiválasztotta, kinek keres ajándékot (férj, barátnő, apa, stb.), a rendszer csokrot állított össze az idevágó termékekből és szolgáltatásokból. A brigádtagok ezen felül az „Ezt kérem karácsonyra” funkció segítségével a közösségi profiljukon segíthették szeretteik választását, és mondhatták el kívánságaikat. Az új funkcióknak köszönhetően rekord látogatottságú volt a Brigád weboldala, de offline is rohamot intéztek a vásárlók, így az utolsó hetekben a Magyarországon még mindig egyedülálló közösségi Brigád Bolt meghosszabbított, ünnepi nyitvatartással, a szombati napokon is nyitott kapukkal várta a vásárlókat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.