Városlista
2020. szeptember 26, szombat - Jusztina

Hírek

2017. Augusztus 03. 16:16, csütörtök | Helyi
Forrás: Police

HIDEG VÍZ AZ EGRI AUTÓSOKNAK

HIDEG VÍZ AZ EGRI AUTÓSOKNAK

Műsorvezető és rendőrök közösen a közlekedés biztonságáért.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága és egy megyei rádiócsatorna munkatársai 2017. augusztus 3-án a kora délutáni órákban az egri Bástya úton hűtött ásványvizet adtak át az arra közlekedő gépjárművezetőknek és utasaiknak.

A közös kezdeményezés alkalmával a rendőrök felhívták a járművezetők figyelmét, hogy a hőségriadó miatt a megszokottnál is körültekintőbben és fokozott óvatossággal közlekedjenek.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 26. 14:00, szombat | Bulvár

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben, az emlős születésnapja vasárnap lesz, de az intézmény gondozói már pénteken felköszöntötték az ünnepeltet

2020. Szeptember 26. 13:31, szombat | Belföld

Tizenketten meghaltak, 950-nel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma

Elhunyt tizenkét beteg, és újabb 950 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu szombaton.

2020. Szeptember 26. 13:02, szombat | Külföld

Csaknem 28 millió illegális vagy hamisított árut, köztük szájmaszkokat foglaltak le

Nemzetközi művelet során csaknem 28 millió illegális vagy hamisított árucikket, köztük 27 millió szájmaszkot és használatra alkalmatlan, vagy a követelményeknek nem megfelelő orvosi eszközöket foglalt le az Europol.

2020. Szeptember 26. 12:01, szombat | Belföld

A koronavírus-fertőzés új mechanizmusát fedezték fel szegedi kutatók

A koronavírus új fertőzési mechanizmusát fedezték fel a szegedi Pharmacoidea Kft. kutatói, ami lehetőséget biztosíthat a kórokozók sejtbe jutásának gátlására - tájékoztatta a cég pénteken az MTI-t.