Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2017. Február 27. 17:42, hétfő | Helyi
Forrás: PIPICAKE

,,Hab a Tortán.....''

,,Hab a Tortán.....''

,, A Gödi Fiatal Cukrászlány \"édes\" álmai..És az oda vezető út...''

Kedves Olvasó!

Traupert Szandi vagyok a Gödi PipiCake Cukor&Torta Design megálmodója! Köszönöm a lehetőséget az InfóEgernek, hogy bemutathatom nektek a vállalkozásomat!

Pár szó a vállalkozásom indulásáról: 2014. Júliusában 21 évesen indítottam el a PipiCake-et, amely egy kis cukrászműhely Felsőgödön!

A cukrászat irányába a véletlen sodort , rengeteg negatív, és pozitív tapasztalat is ért tanulóként, de az első verseny után ahol Ezüst érmet szereztem, nem volt kérdés, hogy a pályán maradok! A szakma elvégzése után, számos akadályba ütköztem, valahogy sehol sem találtam a helyem, így jött az ötlet, hogy belevágok egy saját vállalkozásba!

Eleinte, nem volt egyszerű, a koromból adódóan, nem mindig szavaztak nekem bizalmat az emberek, de lassan 3 éve működik a PipiCake, és bátran mondhatom, a fejlődés folyamatos, és reményeim szerint megállíthatatlan!

Nálam a legfontosabb szempont egy tortánál, hogy teljes értékű ajándékot képviseljen az alkalmakon! A PipiCakenél nincs határ, a cuki,élethű,komoly,vicces,forma,esküvői, stb. torták mindmind megtalálhatóak, hiszen minden alkalom más, így a megrendelővel közösen álmodjuk meg, milyen legyen a torta!

Az íz és a mínőség is fontos tényező, az alap ízek mellett folyamatosan törekszem arra, hogy új, különleges, ízek szülessenek, tavaly például a Csokoládés Mokka, és a Banán Csók is, díjat nyert, de számos más különlegességünk is van, mint például a Sörtorta, a Manci szelet, vagy a legújabb Kolett szelet is!

Persze amikor a PipiCake megszületett, tudtam, hogy nem csak a hagyományos cukrászatot szeretném képviselni, elkezdtem cukorból készült virágokat, kaspókat, csokrokat készíteni. A másik fő profil a Cukormentes Nyalóka, ezeket egyedülálló módon, több mint 100 Féle formában és fajtában kínálom, pl. cica,dínó,motor,autó,pók,bagoly,ló, stb.! A legfőbb cél itt az volt, hogy egyrészt, a nyalókázás, bűntetlen legyen a gyerekek számára, hiszen nem károsítja a fogakat, nem hízlal, és cukorbetegek is fogyaszthatják, más részt, a formáknak köszönhetően, a nyalókázás, kicsik és nagyok számára is egy teljesen új élményt ad!

A szakmám iránti szeretetem, a versenyekben teljesedik ki igazán, tanulókorom óta, amikor csak tehetem, versenyzek, mára 20 szakmai és egyéb elismerést tudhatok magaménak. A Cukrászatban Artisztikákkal eddig 6 arany, 9 ezüst érmet több különdíjat, íz kategóriában, a Csokis Mokkával egy fődíjat, a Junior Expon Egerben 2015-ben Különdíjat, 2016-ban Vállalkozói díjat szereztem. 2016-ban részt vettem az RTL Klub műsorán a SütniCake Torta Designer műsorában, ahol sikerült bejutnom a döntőbe, és megis nyertem a műsort, ennek köszönhetően Idén kiadhatom életem első könyvét!
Persze a jövőt tekintve rengeteg tervem és álmom van, szeretnék kijutni a szakma csúcsát jelentő világbajnokságokra és az olimpiára is ehhez folyamatosan keresek támogatókat és szponzorokat, de a vállalkozásom fejlesztésén és bővítésén is dolgozom, viszonteladók jelentkezését is várom, és persze számos gyermek, és egyéb rendezvény gyakori résztvevőjeként is találkozhatnak velünk!

Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, látogassatok meg 2017. Március 3-4-én Egerben az Agria Parkban a Junior Expon, ahol természetesen idén is ott leszek kiállítóként, a standomnál, pedig nem csak a fent említett termékeket lehet megnézni és megvásárolni, hanem egy mini Cukrász kiállítással is várok mindenkit sok szeretettel!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt