Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2015. Január 22. 13:34, csütörtök | PR
Forrás: InfoEger

Gyógyítsd meg Önmagad!

Gyógyítsd meg Önmagad!

A Dr Voll diagnosztika, lényege, hogy testünkben működő szervek rezgését válogatja le és hasonlítja a normál rezgéssel.

A Dr Voll diagnosztika, lényege, hogy testünkben működő szervek rezgését válogatja le és hasonlítja a normál rezgéssel. Az eltérést tudjuk javítani teljesen növényi anyagokkal. Az eltérés főbb okai szennyezőanyagok felhalmozódása a szervezetben, gyulladás, ásványi és vitaminhiány lehet több-féle is, de mi csak ezeket tudjuk megállítani.


Biorezonanciás gép által jónak talált növényi koncentrátumok képesek arra, hogy a szervezet hiányait bepótolják, így szervezet egyenletesebben dolgozik a szervek rezgése helyre áll és a szervezet egyre energikusabb lesz egyre egészségesebb a rezgése. Ha szervezetünk egészségesen rezeg, akkor tud ÖNGYÓGYÍTANI. Ha tud öngyógyítani ott egyre egészségesebbek leszünk.

Növényi koncentrátumaink megfelelő, biztos alapot adnak a legfontosabb vitaminokból és ásványi anyagokból, és hozzájárulnak a helyes, kiegyensúlyozott táplálkozáshoz. Termékeink célja, hogy támogassák és megerősítsék a test természetes erőforrásait.

A megfelelő táplálkozás óriási különbséget jelent.
Az egészséges és aktív életmód eléréséhez szervezetünk minden létfontosságú funkciójához szükség van vitaminokra és ásványi anyagokra. Ezek a fontos tápanyagok számos különféle gyümölcsben és zöldségben megtalálhatók, ezért a kiegyensúlyozott táplálkozás a legjobb módszer arra, hogy szervezetünk hozzájusson a naponta szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz.
Napjaink rohanó életmódja miatt gyakran nincs elegendő időnk a valóban tápláló ételek fogyasztására, vagy egyszerűen kihagyunk bizonyos étkezéseket. A friss ételeket gyakran feldolgozott termékekkel helyettesítjük, és az időhiány miatt sokszor tápanyagokban szegény étrendet követünk. Az étrend-kiegészítők hatékonyan pótolják a hiányzó tápanyagokat, ezáltal segítenek a kiegyensúlyozott étrend, az optimális egészség és az általánosan jó közérzet elérésében.
Melyek a legfontosabb tápanyagok?

Vitaminok: az élet színtiszta képviselői
A vitaminok létfontosságú szerepet töltenek be minden alapvető metabolikus funkcióban, például más tápanyagok feldolgozásában, vagy a vérsejtek, hormonok, az örökítőanyag és az idegrendszerben lévő vegyi anyagok képződésében. A vitaminokat kémiai tulajdonságaiktól függően vízben oldódó vagy zsírban oldódó kategóriába sorolhatjuk. A vízben oldódó vitaminok közé tartozik a C-vitamin és a B-vitamin. Az A-, D-, E- és K-vitamin zsírban oldódó vitaminok.

Ásványi anyagok: hatékony szakértők
Az ásványi anyagok ösztönzik a szervezet sejtjeinek növekedési és regenerálódási funkcióit, ugyanakkor létfontosságú szerepet töltenek be más komplex kémiai rendszerekben, elsősorban az idegrendszerben is. Az olyan ásványi anyagok, mint a kalcium alapvető szerepet töltenek be a csontok és a fogak regenerálódásában. A vas létfontosságú szerepet játszik a vörös vérsejtekben található hemoglobin fehérje megfelelő működésében, a magnézium pedig több mint 300 biokémiai feladatot lát el a szervezetben!

Természetes védelem: antioxidánsok
A szabad gyökök az oxidáció révén károsíthatják a szervezet sejtjeinek örökítőanyagát (a DNA-t), ami betegséghez és idő előtti öregedéshez vezethet. Az antioxidánsok szembeszállnak a sejteket károsító szabad gyökökkel, ezáltal megvédik a szervezet sejtjeit. A leggyakoribb antioxidánsok a C- és E-vitaminok, valamint számos egyéb olyan vitaminjellegű vegyület, mint a karotinoidok (alfa- és béta-karotin), a likopin és a lutein, de a nyomelemek is, mint például a szelén.
Növényi tápanyagok: a természet csodái


A növényekben megtalálható tápanyagok mindig fontos szerepet töltöttek be a zöldségek és gyümölcsök kémiai összetételében. Csak az elmúlt években sikerült egyes növényi tápanyagokat izolálni, azonosítani, és előnyös tulajdonságaikat megvizsgálni. A világszerte folyó kutatások azt mutatják, hogy a növényi tápanyagokban gazdag étrend elősegítheti az optimális egészség elérését.
A növényi tápanyagok a növényekben természetes úton megtalálható vegyi anyagok. Úgy vélik, hogy ezek a hatékony vegyületek természetes úton hozzájárulnak a szervezet védelméhez, és biztosítják a legfontosabb vitaminok optimális hatékonyságát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 25. 13:57, hétfő | PR

Raktározás, logisztika területén dolgozol Eger környékén? Ezért szerezz targoncás jogosítványt!

A targoncás jogosítvány már önmagában is sok munkalehetőséggel kecsegtet.