Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. Szeptember 07. 12:43, szerda | PR
Forrás: (x)

Fúrásmentes akasztás képek és apróságok számára? Erre tessék!

Fúrásmentes akasztás képek és apróságok számára? Erre tessék!

Nincs fúród? Albérletben laksz? Bármiféle tárgy falra akasztása komoly problémát jelent. Lehetséges azonban fúrásmentes akasztás képek és apróságok számára más módon is. Felejtsd el a fúrót, megmutatjuk, hogyan csináld!

Számtalan oka lehet annak, hogy nem lehet csavarokkal rögzíteni az akasztanivaló holmikat a falra. Fúrója nem mindenkinek van, és ha van is, sok helyen nem nézik jó szemmel a fal rongálását, mert miután kiköltözöl az albérletből, hátra maradnak a kiálló csavarok. A fúrásmentes akasztás képek és kisebb tárgyak számára azonban már nem álom. Léteznek valóban tartós megoldások, ismerd meg őket!

Fúrásmentes akasztás képeknek

Erre többféle megoldás is létezik, ami alapvetően öntapadós technológiával dolgozik. Kisebb képeket egy-egy rövid öntapadó ragasztócsíkkal is fel tudsz erősíteni a falra. Ezek a szalagok olyan erősek, hogy a képkeretet is elbírják, de akár kisméretű dísztárgyakkal is dekorálhatod a lakás falát ilyen módszerrel.

Egy másik, rendkívül praktikus képek számára fúrásmentes akasztást lehetővé tevő megoldás az öntapadó akasztó.

Öntapadó akasztó kimondottan képek számára

A falon esztétikusan elrendezni leginkább úgy lehet a különféle méretű képeket, hogy egy magasságba igazítjuk a képkeretek felső vonalát. Ez azonban nem egyszerű feladat, mert az akasztó magasságát sokszor nehéz kiszámolni, ezért kisebb, nagyobb eltérések lehetnek.

Ezen a dilemmán segít a kimondottan képek számára készült öntapadó akasztó, ami állítható magasságúvá teszi az akasztás magasságát. Ezt egy egyszerű, csúszkás technológiával éri el, így akár centiket is lehet igazítani a kép magasságán, hogy pontosan egyvonalba kerüljön a többivel.

Ezekre azért figyelj!

Bármennyire praktikusak és tartósak is ezek az akasztási technológiák képek számára, van néhány alapvető szabály, amit be kell tartani, hogy valóban sokéig élvezhessük a hatásukat.

A falat minden esetben alaposan portalanítani kell, mielőtt felrakod rá a képeket. Ezt egy enyhén nedves ronggyal történő áttörléssel tudod a legkönnyebben megvalósítani, de utána mindenképpen várd meg, míg tökéletesen porszáraz a falfelület.

Bár az öntapadós akasztó hátoldalán lévő ragasztó azonnal kialakítja a kötést a falfelülettel, érdemes néhány percet adni neki és csak ez után terhelni a frissen feltett akasztót. Meghálálja ezt a rövid pihentetést, nem fogsz csalódni benne.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 25. 13:57, hétfő | PR

Raktározás, logisztika területén dolgozol Eger környékén? Ezért szerezz targoncás jogosítványt!

A targoncás jogosítvány már önmagában is sok munkalehetőséggel kecsegtet.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.