Városlista
2025. április 30, szerda - Katalin, Kitti

Hírek

2017. Február 19. 16:57, vasárnap | Helyi

Folyamatos a toborzás Heves megyében

Folyamatos a toborzás Heves megyében

A jövő héten öt helyszínen várják a határvadász-képzés iránt érdeklődőket.

A heves megyei toborzó csoport tagjai a következő napokban az alábbi helyszíneken várják azokat, akik szeretnének tájékoztatást kérni a határvadász-képzés részleteiről.

  • 2017. február 20-án 12 óra és 15 óra között Gyöngyösön, a Művelődési Házban,
  • 2017. február 21-én 13 óra és 15 óra között Füzesabonyban, a vasúti pályaudvar területén,
  • 2017. február 22-én 14 óra és 16 óra között Egerben, a TESCO épületében,
  • 2017. február 23-án 13 óra és 15 óra között Hatvanban, a TESCO épületében,
  • 2017. február 24-én 14 óra és 16 óra között Egerben, a TESCO épületében.

Az érdeklődők a helyszíneken teljeskörű tájékoztatást kapnak a pályázati kiírás részleteiről. Továbbá a rendőrség honlapján is megtalálhatóak a képzéssel kapcsolatos információk.

Ezek érdekelhetnek még

2025. Március 19. 07:58, szerda | Helyi

Erdő Péter kezdeményezte Ervin Gábor, a nyilasok által meggyilkolt vértanú pap boldoggá avatását

Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek kezdeményezte Ervin Gábor, a nyilasok által 1944-ben meggyilkolt katolikus pap, embermentő boldoggá avatását vértanúság címén.

2025. Április 30. 07:56, szerda | Sport

Premier League - Szoboszlai a 34. forduló álomcsapatában

Bekerült a 34. forduló álomcsapatába Szoboszlai Dominik, a Premier League friss bajnokcsapatának, a Liverpoolnak a játékosa.

2025. Április 30. 07:56, szerda | Sport

Október első hétvégéjén rendezik a 18. Nemzeti Vágtát Szilvásváradon

Október 4. és 5. között rendezik a Nemzeti Vágtát Szilvásváradon. A sporteseményre idén tizenegy Elővágtán lehet kivívni az indulás jogát, a verseny győztese 5 millió forint díjazásban részesül

2025. Április 30. 07:55, szerda | Életmód

Agrárminiszter: a házikert a magyar családok rejtett erőforrása

Meghatározó jelentőségű a házikerti termelés a jó minőségű és egészséges élelmiszer előállításában.