Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. November 05. 14:41, szombat | Sport
Forrás: Nemzeti Sport Online

F1: A Ferrarinak még 2012 előtt le kell váltania Massát

F1: A Ferrarinak még 2012 előtt le kell váltania Massát

A 13-szoros F1-es futamgyőztes David Coulthard szerint a Ferrari nem várhat tovább, még a 2012-es idény előtt le kell váltania Felipe Massát.

„Tudom, hogy élő szerződése van, de az F1-ben minden megtörténhet, ez 17 éves pályafutásom során megtanultam – mondta a BBC szakkommentátoraként dolgozó Coulthard a Red Bull birtokában álló osztrák Servus TV-nek. – Kedves fiú, aki a lelkét is kiteszi a legjobb teljesítmény érdekében, de a 2009-es magyarországi balesete óta nem a régi, és a Ferrarinak el kell köszönnie tőle.

„A Ferrari azzal védi, hogy nyomás alatt van, de ez minden pilótára igaz, Sebastian Vettelre is. Massa maga is tudja, hogy a végéhez közeledik a karrierje, ezzel a teljesítménnyel meg vannak számlálva a napjai a Ferrari versenyzőjeként. Biztos vagyok benne, hogy Maranellóban komolyan felvázolják, milyen pilótákat alkalmazhatnak, és a lehető legjobb megoldást választják a következő idényre" – fogalmazott Coulthard.

Német bulvárlapok szerint az sem elképzelhetetlen, hogy Nico Rosberget a Ferrarinak sikerül elcsábítania a Mercedestől, igaz, Fernando Alonso mellett bizonyára Maranellóban nem lenne első számú pilóta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a

2024. Április 30. 19:14, kedd | Sport

Gender Tamás Junior a Circuit Du Val D\'Argenton versenypályán versenyzett

Sok nehézség ellenére is elődöntőben a franciaországi Európa-bajnokságon!