Hírek
2016. Március 24. 10:39, csütörtök |
Helyi
Forrás: Polgármesteri hivatal
Elismerés az Agria Humán Közhasznú Nonprofit Kft. részére

Komoly szakmai elismerést kapott az Agria Humán Közhasznú Nonprofit Kft. a napokban
Fazekas László Albertet, az egri, önkormányzati társaság ügyvezetőjét Felügyelő Bizottságának elnökévé választotta az 55 tagvállalatot magába foglaló Védett Szervezetek Országos Szövetsége (VSZOSZ). A szervezet tagjai mintegy 15.000 megváltozott munkaképességű munkavállalót foglalkoztatnak.
Az Agria Humán Kft. az elmúlt 2 évben - pályázati forrásból - mintegy 160 millió Ft-ot fordított telephelyeinek korszerűsítésére, akadálymentesítésre és a munkavégzéshez szükséges gépek beszerzésére.
A cég egy pályázattal 531 dolgozó rehabilitációs foglalkoztatására nyert támogatást, melynek összege a 2016-os gazdasági évre 595 millió Ft. Az önkormányzati vállalat jelenleg összesen 605 főt foglalkoztat, létszámát tekintve tehát az Agria Humán Kft. a legnagyobb munkáltatók közé tartozik Eger városában.
Ezek érdekelhetnek még
2025. Március 19. 07:58, szerda | Helyi
Erdő Péter kezdeményezte Ervin Gábor, a nyilasok által meggyilkolt vértanú pap boldoggá avatását
Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek kezdeményezte Ervin Gábor, a nyilasok által 1944-ben meggyilkolt katolikus pap, embermentő boldoggá avatását vértanúság címén.
2025. Április 30. 07:56, szerda | Sport
Premier League - Szoboszlai a 34. forduló álomcsapatában
Bekerült a 34. forduló álomcsapatába Szoboszlai Dominik, a Premier League friss bajnokcsapatának, a Liverpoolnak a játékosa.
2025. Április 30. 07:56, szerda | Sport
Október első hétvégéjén rendezik a 18. Nemzeti Vágtát Szilvásváradon
Október 4. és 5. között rendezik a Nemzeti Vágtát Szilvásváradon. A sporteseményre idén tizenegy Elővágtán lehet kivívni az indulás jogát, a verseny győztese 5 millió forint díjazásban részesül
2025. Április 30. 07:55, szerda | Életmód
Agrárminiszter: a házikert a magyar családok rejtett erőforrása
Meghatározó jelentőségű a házikerti termelés a jó minőségű és egészséges élelmiszer előállításában.