Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Augusztus 03. 11:45, csütörtök | Helyi
Forrás: PH

EIZP PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2017/2

EIZP PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2017/2

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet fiatal, amatőr könnyűzenei előadók illetve koncertszervezők részére „Egri Ifjúsági Zenei Programban való részvétel 2017/2\" címmel.

PÁLYÁZATI ŰRLAP!!!

A pályázat célja:

Az Eger városában működő fiatal, amatőr könnyűzenei (rock, pop, jazz, világzene) előadók és koncertszervezők támogatása, a helyi könnyűzenei élet fejlődésének segítése.

Az EIZP az alábbi területeken kíván támogatást nyújtani:

- próbaterem-bérlés költségei

- koncertszervezés és -lebonyolítás költségei

- koncerttechnika bérlésének költségei

- hangfelvételek készítésének költségei

- videoklip készítésének költségei

A koncertszervezéssel foglalkozóknak szintén támogatást biztosít az alábbi területeken:

- koncertszervezés és -lebonyolítás költségei

- koncerttechnika bérlésének költségei

Támogatható célok:

Koncertek támogatása:

- Előadók ill. koncertszervezők ingyenes rendezvényekre alkalmanként bruttó 120 ezer Ft-ig, fizetős rendezvényekre bruttó 60 ezer Ft-ig kaphatnak támogatást (terembérlés, eszközbérlés, előadói tevékenység, hirdetés).

Próbahely bérlésének támogatása:

- zenekaronként max. bruttó 10 ezer Ft/hó igényelhető

Hangfelvétel készítésének támogatása:

- zeneszámonként bruttó 20 ezer Ft, zenekaronként max. 100 ezer Ft támogatás igényelhető

Videoklip készítésének támogatása:

- előadónként 1 db videoklip készítése támogatható, max. bruttó 100 ezer Ft értékben

Más működési költségre, hangszer- és eszközvásárlásra, étel- és italfogyasztásra támogatás nem igényelhető.

Hangfelvétel vagy videoklip készítése, vagy koncertszervezés esetén bemutatkozó anyagot kell csatolni, elsődlegesen internetes linket, ha ilyen nincs, digitális adathordozón!

Pályázatot nyújthat be:

- egri székhelyű amatőr zenei előadót, zenekart, vagy

- egri székhelyű koncertszervezőt képviselő egyesület/alapítvány

A pályázathoz mellékelni szükséges:

- bírósági bejegyzés hiteles másolatát

- adóigazolás (NAV által kiállított)

- hivatalos banki igazolást vagy bankszámlaszerződés másolatot, amely tartalmazza a pályázó számlavezető bankjának megnevezését és bankszámlaszámát

- a támogatási célokhoz kapcsolódó, azok megvalósítását alátámasztó, részletes költségvetési terv benyújtása

- ha a pályázóval támogatási cél megvalósítása során együttműködik más szervezet, akkor együttműködési szándéknyilatkozat, vagy szerződés - átláthatósági nyilatkozat

A pályázat beérkezésének határideje: 2017. augusztus 25. 12:00

Benyújtás, elbírálás:

A pályázatot egy példányban kell benyújtani Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán Szolgáltatási Irodájának ifjúsági referense részére (Eger, Kossuth L. u. 28.), „Egri Ifjúsági Zenei Programban való részvétel 2017/2" megjelöléssel.

A pályázati űrlap letölthető Eger város hivatalos oldaláról (www.eger.hu), vagy a Polgármesteri Hivatal Humán Szolgáltatási Irodáján (Eger, Kossuth L. u. 28. Tel.: 36/523-796) nyomtatott formában átvehető.

Az előadók, koncertszervezők egyszerre több különböző támogatásra is pályázhatnak, külön-külön beadott pályázatokon.

A pályázatokat az Egri Ifjúsági Zenei Program kuratóriuma bírálja el, majd Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése hagyja jóvá.

Kizárás: 2007. évi CLXXXI., a közpénzekből nyújtott támogatások átláthatóságáról szóló törvény 6. § (1) szerint nem indulhat pályázóként, és nem részesülhet támogatásban:

a) aki a pályázati eljárásban döntés-előkészítőként közreműködő vagy döntéshozó,

b) a kizárt közjogi tisztségviselő,

c) az a)-b) pont alá tartozó személy közeli hozzátartozója,

d) az a)-c) pontban megjelölt személy tulajdonában álló gazdasági társaság,

e) olyan gazdasági társaság, alapítvány, egyesület, egyházi jogi személy vagy szakszervezet, illetve ezek önálló jogi személyiséggel rendelkező olyan szervezeti egysége, amelyben az a)-c) pont alá tartozó személy vezető tisztségviselő, az alapítvány kezelő szervének, szervezetének tagja, tisztségviselője, az egyesület, az egyházi jogi személy vagy a szakszervezet ügyintéző vagy képviseleti szervének tagja,

f) az az egyesület vagy szakszervezet, illetve ezek önálló jogi személyiséggel rendelkező azon szervezeti egysége, valamint az egyházi jogi személy,

fa) amely a pályázat kiírását megelőző öt évben együttműködési megállapodást kötött vagy tartott fenn Magyarországon bejegyzett párttal (a továbbiakban: párt),

fb) amely a pályázat kiírását megelőző öt évben párttal közös jelöltet állított országgyűlési, európai parlamenti vagy helyi önkormányzati választáson,

g) akinek a részvételből való kizártságának tényét a 13. § alapján a honlapon közzétették.

A hiányosan, vagy nem megfelelően kitöltött, a pályázati feltételeknek nem megfelelő, valamint a határidő után beérkezett pályázatok érvénytelenek.

Nem pályázhatnak azok a szervezetek, akik Eger MJV Önkormányzatától kapott támogatással nem számolnak el a pályázat leadási határidejéig, 2017. augusztus 25-ig. Az elszámoláshoz hozzátartozik a korábban pályázati forrásból készített hang- és video anyagok online hozzáférhetőségének bemutatása, vagy digitális adathordozón való benyújtása is.

Megvalósítás, elszámolás:

A megpályázott célokat legkésőbb 2017. december 31-ig meg kell valósítani, a támogatást fel kell használni, és azzal el kell számolni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.