Városlista
2021. augusztus 5, csütörtök - Krisztina

Hírek

2017. December 15. 11:38, péntek | Helyi
Forrás: Police

EGYÜTT A BIZTONSÁGOS KÖZLEKEDÉSÉRT

EGYÜTT A BIZTONSÁGOS KÖZLEKEDÉSÉRT

Évzáró értekezletet tartott a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság – Heves Megyei Baleset-megelőzési Bizottsága értékelő megbeszélést tartott a közlekedésben érintett valamennyi szervezet részvételével.

A 2017. december 14-én, Demjénben tartott eseményen értékelték Heves megye baleseti helyzetét, továbbá az idei év megelőzési programjait.

A résztvevők egyeztették a téli közlekedésre vonatkozó baleset-megelőzési tevékenység év végi időszakát érintő feladatait is.

A rendezvényen Czinege László r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány a balesetmegelőzés területén nyújtott kiemelkedő tevékenységének elismeréseként emlékplakettet adott át Hanuszik Csabának, Maklár polgármesterének, valamint az egyik helyi rádió műsorvezetőinek, Rohlicsek Juditnak és Szávoly Richárdnak.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Augusztus 05. 18:02, csütörtök | Sport

A csütörtöki magyar érmesek és pontszerzők

A tokiói nyári olimpia csütörtöki magyar érmesei és pontszerzői (az első hat között végzettek):

2021. Augusztus 05. 17:02, csütörtök | Sport

Moszkviccsal a ZEG Rallyshow-n

Igazi Historic kuriózumot láthatnak a ZEG Rally Show-ra kilátogató autósportot szeretők, ugyanis Nagy Tamás leporolta az idén 57 éves Moszkvics 403-t.

2021. Augusztus 05. 16:05, csütörtök | Kék hírek

Több százakat vertek át internetes csalók

Mobilházeladás ürügyén több száz embertől csalt ki százezreket az a három gyanúsított, akit Budapesten fogtak el a rendőrök - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

2021. Augusztus 05. 15:09, csütörtök | Belföld

Merkely: a második-harmadik hullámhoz hasonló már nem lesz

A koronavírus második-harmadik hullámához hasonló már biztos nem lesz - mondta Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár Facebook-oldalán csütört