Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Június 18. 05:00, hétfő | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Egyre merészebbek a magyar sztárok

Egyre merészebbek a magyar sztárok

Volt melltartó, nincs melltartó, legalábbis ezt állítják a neves divattervezők. Az új őrület hozzánk is eljutott, hiszen magyar hírességeink is újfent szívesebben hagyják a melltartót inkább a ruhásszekrényben.

Liptai Claudia például legutóbb a Megasztár döntőjén pirult bele, amikor a kamera közelebbről mutatta. Az élő adás varázsát láthatták a nézők, amikor a műsorvezetőnek megsúgták a stúdióból, hogy most mindenki az ő kebleit szemléli. Claun ugyanis nem volt melltartó.

Demcsák Zsuzsa sem takargatta bájait. A két gyermekes szexi műsorvezetőnőt legutóbb ebben a nyári ruhában láthattuk egy divatbemutatón, ahol büszkén vonzotta a kíváncsi tekinteteket csinos idomaira. Nem tagadta, hogy néha mennyire örül annak, hogy még ennyi idősen is csinosnak és nőiesnek érzi magát.

A sztárvilág legutóbbi villantását Tolvai Reni követte el a Comet díjátadón. A strasszos szexy ruhát Léber Barbara tervezte az énekesnőnek, aki ebben a darabban akarta átvenni az év énekesnőjének járó díjat. Ám Reni sajnos nem nyert tény, hogy a legtöbben az ő sejtelmes villantására figyeltek fel. Szerelme Kállay Sounders András is imádta barátnője extrém külsejét. Reni ennyit fűzött a ruhához-" Nagyon jól éreztem magam ebben a szép és különleges ruhában, és büszke vagyok rá, hogy az én melleim legalább eredetiek."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.