Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. Május 09. 14:12, kedd | Belföld

Egykerekezett a 8-ason, majd több mint 200-zal hajtott a motoros - Videó

Egykerekezett a 8-ason, majd több mint 200-zal hajtott a motoros - Videó

Elképesztő, amit a felvételen látható motoros művelt, a rendőrségi autó mindent rögzített.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai mozgó sebesség-ellenőrzéses módszerrel is ellenőrzik a közlekedőket. A videófelvételen szereplő motoros figyelmen kívül hagyva a KRESZ szabályait közlekedett, pedig nagyon sok motoros baleset történik az utakon.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a motorosok figyelmét, hogy maradéktalanul tartsák be a sebességhatárokat és a közlekedési szabályokat!

A statisztikák adatai szerint a balesetek egyik legfőbb oka még mindig a gyorshajtás. A nagyobb haladási sebesség jelentősen megnöveli a balesetek bekövetkezésének kockázatát, ilyen esetekben a többszörösére nő a féktávolság is. A közlekedési szabályok megszegése súlyos következményekkel járhat. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon. Nem beszélve a gyorshajtás lehetséges jogi következményeiről.

Az egyenruhások a jövőben is rendszeresen végeznek sebességméréseket, kiemelt tekintettel a fokozottan balesetveszélyes útszakaszokra!

... hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk