Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Május 15. 06:17, péntek | Belföld
Forrás: mti

Drogdíler családot vettek őrizetbe Derecskén - VIDEÓ

Drogdíler családot vettek őrizetbe Derecskén - VIDEÓ

Új pszichoaktív anyaggal kereskedő négytagú családot vettek őrizetbe a rendőrök Derecskén - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel csütörtökön.

A tiltott szereket áruló 42 éves férfit és feleségét, illetve a lányukat és élettársát az otthonukban fogták el. A házkutatás során csaknem hárommillió forint készpénzt, több csomag kábítószergyanús anyagot, valamint az ezek kiméréséhez és porciózásához szükséges eszközöket, továbbá két gáz- és riasztópisztolyt is lefoglaltak.

A rendőrök a két férfit és a két nőt bűnügyi őrizetbe vették, majd indítványozták a letartóztatásukat. A gyanúsítottakkal szemben új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást - közölte a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről