Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. Január 26. 14:30, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Divattrendek 2023-ban – mit kell tudni?

Divattrendek 2023-ban – mit kell tudni?

Milyen trendeket érdemes megismerni 2023 tavaszára és nyarára? A CCC kifejezetten számodra választotta ki a szezon legérdekesebb trendjeit.

A divatházak kollekcióinak sokfélesége, mint általában, most sem okozott csalódást. Érdemes tudni, mi lesz a divat az idén. A cargo nadrág, az alacsony derék és a farmer egyértelműen az élen jár. Olvasd el cikkünket, és megtudod, mit rejt még a divatvilág a 2023-as tavaszi-nyári szezonban!

Mi lesz a divat 2023 tavaszán?

A közelgő szezon, 2023 tavasza és nyara a 2000-es évek nagy visszatérésének időszaka továbbra is. Ennek az esztétikának a hírnöke már az előző szezon divatjában is megmutatkozott, de most végleg bekerül a ruhatárunkba és csatlakozik a streetwear világunkhoz. Ami már volt, most újra visszatér, de teljesen új verzióban. Kis kézitáskák, alacsony derék, látható fehérnemű. Lesz azonban valami a minimalizmus rajongóinak is. A klasszikus fekete összhatás a 2023-as tavaszi és nyári szezon egyik legnagyobb slágere. Ha még szívesen szemezgetnél a témában, akkor itt hagyjuk neked a blog CCC linkjét, olvasgass!

Cargo nadrágok

A 2023-as tavaszi-nyári szezon legnagyobb trendje lesz a már említett cargo nadrág, amely már bátortalanul feltűnt a 2022-2023-as őszi-téli kollekciókban is, de tavasszal éli majd a fénykorát. A tágas zsebekkel ellátott cargo nadrágot perverz módon viselik magassarkúval és rövid felsővel. A 2000-2010-es esztétika visszatéréséről szólva nem hiányozhat az alacsony derék trendje sem. A legjelentősebb dizájnerek kifutóin megjelentek a csípőre szabott nadrágok és szoknyák, az utcákon pedig a legnagyobb fashionisták és divat influenszerek egyaránt ezeket hordják. Ha a tökéletes hipszter nadrágot keresed, akkor érdemes a lezser, kicsit lazább szabásúakat kutatni, így az outfit kortárs jelleget ölt. A legdivatosabb kombináció az alacsony derekú cargo nadrág – ez a divat lényege 2023 tavaszán.

A Barbiecore trend

A Barbiecore a legkeresettebb trendek közé tartozik. Hogyan öltözzünk Barbiecore stílusban? A legszembetűnőbb a neon rózsaszín, ami Barbie világának hangulatát tükrözi! De nyugi, vannak más neon színek és cipők is, amelyeket a Barbie babák viselnek. Ha tetszett ez a trend az előző évadokban, hajrá, viseld nyugodtan! A színtrendek közül nagyon divatos lesz a Baby Blue finom és nyugodt árnyalata is.

Talpig feketében

A tavaszi-nyári szezon egyik legerősebb trendje a fekete, pontosabban a fekete összhatás. A Paco Rabanne, a Dior, a Dolce & Gabbana kifutóin inspirációkat láthatsz, és a CCC széles szortimentjében kiválaszthatod a számodra tökéletes fekete modelleket is. Mindegy, hogy az online vagy a személyes vásárlást preferálod, mert náluk bármelyiket megejtheted.

Csipke mindenekfelett

A csipkeruhák minden formában újra divatba jöttek! A számos és bonyolult részletnek köszönhetően estélyi ruhákban és hétköznapokon is jól mutatnak. Könnyedséget és nőiességet kölcsönöznek minden ruhadarabnak. A csipke számos színben jól mutat a klasszikus fehértől a rózsaszínen és kéken át a feketéig. Trendek ide vagy oda érdemes hangsúlyozni, hogy a divat világában egyre gyakrabban hallatszik az ész hangja, amely azt súgja, hogy azt viseljük, amit szeretünk, és amiben jól érezzük magunkat, ne azt, ami divatos. Mi is csatlakozunk ehhez a felhíváshoz: viseld azt, ami kényelmes és tetszik neked. A trendek mindig átmenetiek, és ahogy a divatikon, Coco Chanel is szokta mondani: „A divat elmúlik, a stílus marad”.

Címkék: ccc, divat, stílus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 25. 13:57, hétfő | PR

Raktározás, logisztika területén dolgozol Eger környékén? Ezért szerezz targoncás jogosítványt!

A targoncás jogosítvány már önmagában is sok munkalehetőséggel kecsegtet.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről