Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Július 24. 17:13, hétfő | Helyi

Család! Jó kedv! Dobó tér!

Család! Jó kedv! Dobó tér!

Eger legszórakoztatóbb közösségi tere

Egriként a Dobó téren sétálva sok dolog jár az ember fejében. Turisták százainak nyüzsgése, gyermekek nevetésének, sikongatásának kellemes zaja zsongja be Eger főterét.

Nem csupán remek rendezvénytér, de ez az idill a családok harmóniáját is megteremti.
A Dobó téren összhangba kerül a gyerek és a szülő.

Valamelyik nap arra lettem figyelmes, hogy egy kisgyermek hangosan nevet egy elektromos kisautóban, amit igazából édesapja irányított. A szülő arcát nézve elgondolkodtam, hogy ezt most az apuka, vagy a gyermek élvezi jobban. Léleksimogatóan jó volt nézni.

Egy olyan fogalom futott át az agyamon, amit ki is mondtam az úriembernek, akitől lehet ezeket bérelni, hogy ez egy nagy játszótér a szülőknek is!
Eger, köszönjük ezt a lehetőséget.

Közös élmény az egész családnak! És az egészen fiatal gyerekeknek is:

Ha valaki úgy dönt, hogy szeretne játszani, ott vannak a Spar oldalában a Dobó téren és még Kupon is van, amivel kedvezményhez juthat a család. A kupont itt lehet letölteni.

Mint megtudtam, céges és magán rendezvényekre is ki lehet bérelni az autókat, és ha megtetszik még meg is lehet vásárolni őket. Érdemes az alábbi linken szétnézni.

GameHole.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.