Városlista
2020. szeptember 29, kedd - Mihály

Hírek

2017. Július 24. 17:13, hétfő | Helyi

Család! Jó kedv! Dobó tér!

Család! Jó kedv! Dobó tér!

Eger legszórakoztatóbb közösségi tere

Egriként a Dobó téren sétálva sok dolog jár az ember fejében. Turisták százainak nyüzsgése, gyermekek nevetésének, sikongatásának kellemes zaja zsongja be Eger főterét.

Nem csupán remek rendezvénytér, de ez az idill a családok harmóniáját is megteremti.
A Dobó téren összhangba kerül a gyerek és a szülő.

Valamelyik nap arra lettem figyelmes, hogy egy kisgyermek hangosan nevet egy elektromos kisautóban, amit igazából édesapja irányított. A szülő arcát nézve elgondolkodtam, hogy ezt most az apuka, vagy a gyermek élvezi jobban. Léleksimogatóan jó volt nézni.

Egy olyan fogalom futott át az agyamon, amit ki is mondtam az úriembernek, akitől lehet ezeket bérelni, hogy ez egy nagy játszótér a szülőknek is!
Eger, köszönjük ezt a lehetőséget.

Közös élmény az egész családnak! És az egészen fiatal gyerekeknek is:

Ha valaki úgy dönt, hogy szeretne játszani, ott vannak a Spar oldalában a Dobó téren és még Kupon is van, amivel kedvezményhez juthat a család. A kupont itt lehet letölteni.

Mint megtudtam, céges és magán rendezvényekre is ki lehet bérelni az autókat, és ha megtetszik még meg is lehet vásárolni őket. Érdemes az alábbi linken szétnézni.

GameHole.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 28. 18:25, hétfő | Bulvár

Árvaházakban nevelkedett, ma ő mutat példát sorstársainak - FOTÓK

Balszerencsék sorozata kísérte végig Szilágyi Vilmos első hat évét, de a sokak számára elképzelhetetlen mélységekből is sikerült visszakapaszkodnia.

2020. Szeptember 28. 18:14, hétfő | Külföld

Bevezetik a minimálbért Genfben, a világon a legmagasabbat

Bevezetik a minimálbért Genfben és rögtön a világon a legmagasabbat: a Genf várost magába ölelő azonos nevű kanton lakosai a vasárnap tartott népszavazáson jóváhagyták,

2020. Szeptember 28. 16:11, hétfő | Külföld

A bajor miniszterelnök 2035-től leállítaná a hagyományos meghajtású autók forgalomba helyezését

Az amerikai Kalifornia állam példáját követve 2035-től le kell állítani a hagyományos meghajtású autók forgalomba helyezését az európai autóipar egyik központja, a németországi Bajorország tartomány kormányfője szerint.

2020. Szeptember 28. 15:10, hétfő | Külföld

Nem jönne jól a megállapodás nélküli kilépés az Egyesült Királyságnak

Gálik Zoltán, a Corvinus Egyetem docense szerint nem jönne jól az Egyesült Királyságnak, ha nem sikerülne megállapodást kötnie az Európai Unióval, mert akkor sokk érné a gazdaságot.