Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR
Forrás: (x)

Benzinkutakat üzemeltetnek

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések, szennyvízátemelők folyamatos működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat, három évre - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

Meghívásos tenderen, négy tárgyalásos körben győzték meg a megrendelőt, hogy a Jánosik Kft. a legalkalmasabb partner számukra. Az újonnan nyert munkaterület a Duna vonalától keletre eső országrész teljes egészét lefedi, kivéve Pest vármegyét. Összesen 167 töltőállomás, mintegy 40 ezer négyzetméternyi területén kell, egyebek között, az arculati elemeket rendben tartaniuk, takarítaniuk.

Az üzemanyagtöltő állomások karbantartása különleges igényeket támaszt a karbantartást végzőkkel szemben. A sajátosságokból adódóan, a tűz- és robbanásveszélyes környezet miatt, a megfelelő oktatást követően, a munkavégzés fokozott figyelmet követel. Sok esetben speciális, például szikramentes szerszámok használatát igényli. Összesen 40-45 dolgozó végzi munkát, s alvállalkozókat is bevonnak a feladatok elvégzésére. A munkák menedzselésére külön irányítói teamet hoztak létre.

Érdekesség, hogy amikor 21 évvel ezelőtt megalakult a takarítási szolgáltatásokban piacvezetők között számon tartott Jánosik és Társai Kft. üzemeltetési ágazata, akkor is benzinkutak karbantartása volt az első megbízásuk. Az ágazat tavalyi árbevétele eléri a 2 milliárd forint, ami a cég teljes forgalmának több mint 10 százalékának felel meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 25. 13:57, hétfő | PR

Raktározás, logisztika területén dolgozol Eger környékén? Ezért szerezz targoncás jogosítványt!

A targoncás jogosítvány már önmagában is sok munkalehetőséggel kecsegtet.