Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2015. Október 22. 14:22, csütörtök | Helyi
Forrás: Police

Az Év Iskola Rendőrei Heves megyében

Az Év Iskola Rendőrei Heves megyében

Emlékplakettet kaptak a legaktívabb Iskola rendőrök.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága 2015. október 22-én Egerben tartotta az „Iskola rendőre” fórumát.
Az eseményen a bizottság főtitkára Erdélyi Róbert r. alezredes és a főkapitányság közlekedésrendészeti osztályának vezetője Meggyesfalvi Tamás r. alezredes értékelte az idei tanévkezdés eddigi tapasztalatait, valamint ismertette az elkövetkező hónapok feladatait a programban résztvevő rendőröknek.

A rendezvényen Dr. Széchy Zsolt r. ezredes, megyei rendőr-főkapitány helyettes a 2014-2015-ös tanévben nyújtott kiemelkedő tevékenységük elismeréseként emlékplakettet adott át Lázár Levente r. főtörzsőrmesternek, Safranka Róbert r. főtörzszászlósnak, Tomcsányi Andrea r. századosnak, Lólé Mihály r. főtörzszászlósnak és Tóth Zoltán r. zászlósnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén