Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. November 30. 07:00, csütörtök | Helyi

Az életünket köszönhetjük nekik!

Az életünket köszönhetjük nekik!

Ebben az időszakban még inkább mély érzéseket vált ki belőlünk, ha valaki megóvja, megmenti, meggyógyítja a másikat, vagy csak segít az embertársának!

Gondoljunk azokra, akik itt vannak közöttünk, mert valaki „csak a munkáját végezte”.

A katasztrófavédelem számtalan túlélőt menekít ki roncsokból, vagy egy égő házból.

A mentőszolgálat életmentő szakemberei megannyi édesanyát tett hálássá, amikor megmentette a gyermeke életét! Van olyan, amikor épp a gyermek köszönheti szülei túlélését egy-egy baleset, vagy rosszullét után ezeknek az embereknek, akik hivatásuknak élnek.

A rendőrség folyamatosan tájékoztat médiánkon keresztül, hogy hogyan tudjuk a bajt megelőzni, és ha ettől függetlenül mégis megtörténik a baj, ott vannak és megtalálják a megoldást, még ha nem is értjük miért is velünk történt egy- egy szerencsétlen helyzet.

Az egészségügyben dolgozók, akik az ő helyzetükben kihozzák a maximumot, amikor sürgős esettel állnak szemben szintén életeket mentenek.

Vannak olyan egyesületek is, mint a Round Table Hungary, Egri 3-as asztala! Mackóikkal idén is ezen hősöknek nyújtanak támogatást, annak érdekében, hogy mikor életmentésre van szükség hatékonyabban tudják végezni munkájukat.

Köszönjük nektek, hogy ezt a hivatást választottátok és hogy vagytok nekünk!

Jár nektek is a kikapcsolódás, a pihenés, amikor nem vagytok szolgálatban. Jelképesen ugyan, de fogadjátok szeretettel az Ünnepek jövetelével a Törvényház Kávézó felajánlását:

Mostantól kezdve, a katasztrófavédelem minden tagjának, a rendőröknek, az összes mentősnek és egészségügyi dolgozónak, a Round Table Hungary, Egri 3-as asztalának tagjainak, valamint a felsorolt emberek családtagjainak 20%-os kedvezményt biztosítunk a fogyasztásukból. Menjetek és pihenjétek ki magatokat! Megérdemlitek!

http://www.infoeger.hu/cegregiszter/profil/torvenyhaz-kavezo-20171027075748

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.