Városlista
2021. augusztus 5, csütörtök - Krisztina

Hírek

2017. November 30. 07:00, csütörtök | Helyi

Az életünket köszönhetjük nekik!

Az életünket köszönhetjük nekik!

Ebben az időszakban még inkább mély érzéseket vált ki belőlünk, ha valaki megóvja, megmenti, meggyógyítja a másikat, vagy csak segít az embertársának!

Gondoljunk azokra, akik itt vannak közöttünk, mert valaki „csak a munkáját végezte”.

A katasztrófavédelem számtalan túlélőt menekít ki roncsokból, vagy egy égő házból.

A mentőszolgálat életmentő szakemberei megannyi édesanyát tett hálássá, amikor megmentette a gyermeke életét! Van olyan, amikor épp a gyermek köszönheti szülei túlélését egy-egy baleset, vagy rosszullét után ezeknek az embereknek, akik hivatásuknak élnek.

A rendőrség folyamatosan tájékoztat médiánkon keresztül, hogy hogyan tudjuk a bajt megelőzni, és ha ettől függetlenül mégis megtörténik a baj, ott vannak és megtalálják a megoldást, még ha nem is értjük miért is velünk történt egy- egy szerencsétlen helyzet.

Az egészségügyben dolgozók, akik az ő helyzetükben kihozzák a maximumot, amikor sürgős esettel állnak szemben szintén életeket mentenek.

Vannak olyan egyesületek is, mint a Round Table Hungary, Egri 3-as asztala! Mackóikkal idén is ezen hősöknek nyújtanak támogatást, annak érdekében, hogy mikor életmentésre van szükség hatékonyabban tudják végezni munkájukat.

Köszönjük nektek, hogy ezt a hivatást választottátok és hogy vagytok nekünk!

Jár nektek is a kikapcsolódás, a pihenés, amikor nem vagytok szolgálatban. Jelképesen ugyan, de fogadjátok szeretettel az Ünnepek jövetelével a Törvényház Kávézó felajánlását:

Mostantól kezdve, a katasztrófavédelem minden tagjának, a rendőröknek, az összes mentősnek és egészségügyi dolgozónak, a Round Table Hungary, Egri 3-as asztalának tagjainak, valamint a felsorolt emberek családtagjainak 20%-os kedvezményt biztosítunk a fogyasztásukból. Menjetek és pihenjétek ki magatokat! Megérdemlitek!

http://www.infoeger.hu/cegregiszter/profil/torvenyhaz-kavezo-20171027075748

Ezek érdekelhetnek még

2021. Augusztus 05. 18:02, csütörtök | Sport

A csütörtöki magyar érmesek és pontszerzők

A tokiói nyári olimpia csütörtöki magyar érmesei és pontszerzői (az első hat között végzettek):

2021. Augusztus 05. 17:02, csütörtök | Sport

Moszkviccsal a ZEG Rallyshow-n

Igazi Historic kuriózumot láthatnak a ZEG Rally Show-ra kilátogató autósportot szeretők, ugyanis Nagy Tamás leporolta az idén 57 éves Moszkvics 403-t.

2021. Augusztus 05. 16:05, csütörtök | Kék hírek

Több százakat vertek át internetes csalók

Mobilházeladás ürügyén több száz embertől csalt ki százezreket az a három gyanúsított, akit Budapesten fogtak el a rendőrök - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

2021. Augusztus 05. 15:09, csütörtök | Belföld

Merkely: a második-harmadik hullámhoz hasonló már nem lesz

A koronavírus második-harmadik hullámához hasonló már biztos nem lesz - mondta Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár Facebook-oldalán csütört