Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2016. November 28. 18:43, hétfő | Helyi

A vasárnap esti Eger Csillaga díjátadó gáláról

A vasárnap esti Eger Csillaga díjátadó gáláról

Habis László hozzátette: az egriek figyelemmel kísérik és elismerik a köztünk élő kiválóságokat, akik egymást is tisztelettel bátorították.

Polgármester Úr, aki egyben az Egri Lokálpatrióta Egylet (ELE) elnöke, köszöntőjében kiemelte: a jubileumi, 10. Eger Csillaga szavazást abban az évben rendezték meg, amikor az ELE fennállásának 25. évfordulóját ünnepli. Az, hogy ez a kezdeményezés 10 éve sikeres, jól mutatja, hogy milyen sok kitűnő polgára, munkása van a városunknak, akik Egerért és értünk dolgoznak. Idén 42 jelölésből az ELE Választmányának döntésével 15 egri kiválóságot tártak az egri polgárok elé. Megannyi remek helyi ember, fiatalok, idősebbek, a sport, kultúra, szociális ágazat, a szolgáltatás, az ipar területéről és még sorolhatnánk. Színes, sokrétű ajánlást tárt az egriek elé az Egylet, interneten és papír-alapon lehetett szavazni a kategóriagyőztesekre, november 21-ig.

Habis László hozzátette: az egriek figyelemmel kísérik és elismerik a köztünk élő kiválóságokat, akik egymást is tisztelettel bátorították. Ők a mindennapok csodatevői, akik a szavazás eredményétől függetlenül igazi egri csillagok.

Az "EGER CSILLAGA 2016" cím nyertesei:

- Gazdasági társaságok: Hotel Senátor-ház

- Intézmények: Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános, Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet

- Szervezetek: Állatokat Védjük Együtt Alapítvány

- Magánszemélyek: Hasilló Annamária szülésznő

- Fiatalok: Prokaj Kiara Felícia íjász


A jelöltek bemutatkozó filmjei:

http://egrilokalpatriotak.hu/?oldal=HirMegjelenit&hirKod=20161119083424

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:45, hétfő | Belföld

Többnemzeti hadgyakorlatot tartanak Pápán

A gyorsaságot és a bevethetőséget demonstrálja a Pápa Bázisrepülőtéren tartott Swift Response 2024 többnemzeti hadgyakorlat

2024. Május 13. 15:43, hétfő | Belföld

Pénzbüntetésre ítélték Czeglédy Csabát az ördög ügyvédje-perben

Hatszázezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta Czeglédy Csaba ügyvédet, szombathelyi önkormányzati képviselőt az úgynevezett ördög ügyvédje-perben.

2024. Május 13. 15:41, hétfő | Életmód

Bizonyos elektromos rollerekre is biztosítást kell kötni hamarosan

Bővül azoknak a járműveknek a köre július 16-tól, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfői közleményében.

2024. Május 13. 15:40, hétfő | Belföld

Gyopáros Alpár: pályázni lehet falusi utcák, járdák, hidak, kerékpárutak felújítására

Önkormányzati tulajdonban lévő utcák, járdák, hidak és kerékpárutak felújítására pályázhatnak az ötezer lakosúnál kisebb települések a Magyar falu programban