Városlista
2020. augusztus 10, hétfő - Lörinc

Hírek

2020. Június 10. 07:06, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

A nyomozókat is meglepte, amit a drogtermesztőknél találtak - VIDEÓ

A nyomozókat is meglepte, amit a drogtermesztőknél találtak - VIDEÓ

Egy gyömrői ház udvarán rohadó régi katonai teherautó felépítményében is termesztették a marihuánát a drogtermesztők. Mellette még három másik ültetvényen, amelyeket a rendőrök egytől-egyig felszámoltak.

Kábítószer-kereskedelem miatt folytat nyomozást az alsónémedi S. Ferenc és társai ellen a rendőrség. Az 53 éves férfi és a köré szerveződő bűnözői csoport marihuánaültetvényeket alakítottak ki, és a megtermelt kábítószert Budapesten, illetve Pest megyében árulták.

A banda elfogására összehangolt akciót szerveztek a rendőrök hétfőn hajnalra. Az egyenruhások több helyszínen csaptak le egyszerre, és a művelet során összesen hat embert fogtak el, tíz kutatást tartottak, illetve felfedtek négy, egy XIII. kerületi, egy tápiósági és két gyömrői vadkenderültetvényt.

A nyomozók lefoglaltak 198 tő kannabisznövényt, több mint 16 kiló leszüretelt marihuánát, illetve csekély mennyiségű kábítószergyanús port, feltehetően kokaint. A lefoglalt drog feketepiaci értéke körülbelül 62 millió forint.

A nyomozók az elfogott négy férfit és két nőt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 09. 18:55, vasárnap | Belföld

Felborult egy busz, meghalt egy ember az M5-ös autópályán

Pótlóbuszt küldtek Lengyelországból az M5-ös autópályán felborult turistabusz meg nem sérült utasaiért, a turisták családjai különvonalon tájékozódhatnak hozzátartozóikról

2020. Augusztus 09. 15:00, vasárnap | Belföld

Mindent vittek, ami az útjukba került – VIDEÓ

Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök vetettek véget annak a lopássorozatnak, amit több megyét érintően követett el egy szlovák bűnözői csoport kempingekben, panziókban, vendégházakban megszálló vendégek sérelmére.

2020. Augusztus 09. 14:00, vasárnap | Belföld

Inflációs és GDP adatok érkeznek a jövő héten

Több statisztikai adat is megjelenik a következő héten, közülük kiemelkedik a fogyasztói árindex júliusi adata és az idei második negyedéves bruttó hazai termék (GDP).

2020. Augusztus 09. 13:07, vasárnap | Belföld

Szülő nőnek segítettek a rendőrök

A XV. kerületi járőrök egy szülő nőt vittek kórházba.