Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Szeptember 06. 15:50, péntek | PR

3 kabát, amellyel idén ősszel sem lőhetsz mellé

3 kabát, amellyel idén ősszel sem lőhetsz mellé

Lassan a polc tetejére kerülnek a lenge ruhák és eltehetjük a szalmakalapot és a szandálokat is, az átmeneti ruhákat pedig leporolhatjuk és hadba foghatjuk. Készen állsz a kiszámíthatatlan őszi időjárásra?

Meleg tavasz, hűvös május, hektikus nyár, váratlan zuhatagok, meleg- és hidegfrontok meglepő váltakozása. Napjaink időjárása kezdi felrúgni az eddig megszokottat, és ezáltal az öltözési szokásainkon, rutinunkon is némileg módosítanunk kell. Talán az idei volt az első nyár, amikor az átmeneti dzsekiket sem lehetett nyugodt szívvel a szekrény mélyére süllyeszteni, hiszen sosem lehetett tudni, hogy mikor jön jól egy könnyed, kapucnis steppelt dzseki a reggeli meglepően hűvösben, vagy az este leszakadó esőben.

Lássuk, milyen dzsekiket választhatunk az új, őszi szezonban!

Steppelt dzsekik a hűvösebb napokra

Ahogyan az elmúlt ősszel, télen és tavasszal, idén is hű társunk marad a steppelt dzseki. Formavilága sokat változott a régi időkhöz képest: nőies, karcsú, alakot követő szabása miatt akár elegánsabb ruhákkal is hordható. Rövid, hosszú, vékonyan bélelt, vastagon bélelt – a variációknak se szeri, se száma. Karcsú, magas hölgyeknek, formás lábakkal (és nem fázós vesékkel) kiváló választás lehet a rövid változat, míg a nyár szerelmesinek, akik már a tél gondolatától is libabőrösök lesznek inkább a hosszabbat ajánljuk.

A sportos slágerfelfedezett: a softshell (és a funkcionális) dzsekik

Az elmúlt évek nagy felfedezettje, mindenki kedvence: a softshell kabát. Bár elsőre egy sportosabb viseletnek tűnik, mára már egyáltalán nem csak sportoláshoz, kiránduláshoz és túrázáshoz viselhetjük. Karcsúsított, csinos, utcai viseletként is megállja a helyét, és igen változatos színekben elérhető. Kedvelt választás a kisgyerekes anyukák körében, hiszen azon kívül, hogy csinos, univerzális darab, vízlepergető, szélálló, légáteresztő képessége miatt igen praktikus is: a hideget nem ereszti át egy szelesebb napon sem, és nem ver le senkit a víz egy rövid boltba látogatás alatt– legalábbis a meleg miatt biztosan nem.





Farmerkabát, a sokoldalú örök darab

Ha azt hitted, hogy a farmerkabát egy sportosabb, netán csak nadrággal passzoló darab, akkor ezt most ideje újragondolnod. Farmer a farmerral, farmer a vékony nyári ruhákkal, farmer az átmeneti időkben; nadrággal, szoknyával, röviddel, hosszúval, szandállal, bokacsizmával. Világos, sötét, kaptatott, hosszúujjú, háromnegyedesujjú… a variációknak csak a csillagos ég szabhat határt! Használd, kombináld bátran, ezzel biztosan nem fogsz mellé lőni!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 25. 13:57, hétfő | PR

Raktározás, logisztika területén dolgozol Eger környékén? Ezért szerezz targoncás jogosítványt!

A targoncás jogosítvány már önmagában is sok munkalehetőséggel kecsegtet.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.