Hírek
2015. November 25. 13:58, szerda |
Helyi
Forrás: Polgármesteri hivatal
Nyílt para-erőemelő Európa-bajnokság Egerben

AZ EURÓPA-BAJNOKSÁGRA KÉSZÜLŐ MAGYAR PARAERŐEMELŐ-VÁLOGATOTT TÁMOGATJA AZ ÚJPEST KORÁBBI LABDARÚGÓJÁNAK, LÁZÁR BENCÉNEK A GYÓGYKEZELÉSÉT
A Magyar Paralimpiai Bizottság november 24-28. között Egerben, a Hotel Eger&Parkban rendezi meg a nyílt para-erőemelő Európa-bajnokságot, amely egyben riói paralimpiai kvalifikációs viadal is. A versenyen Európán kívülről is érkeztek nevezések, ennek köszönhetően tovább emelkedik az esemény színvonala
A kontinensviadalon 43 országból csaknem 250 sportoló méri össze tudását.
A magyar csapat:
Juniorok:
Várhegyi Krisztián (49 kg)
Sztanó György (54 kg)
Simon Dániel (72 kg)
Erős Bence (72 kg)
Felnőttek:
Mezei Katalin (50 kg)
Tunkel Nándor (49 kg)
László István Zsolt (59 kg)
Tóth István (65 kg)
Sas Sándor és Szávai Csaba (plusz 107 kg)
Az Európa-bajnokság megnyitó ünnepsége november 24-én 17 órakor kezdődött a Hotel Eger&Park Liget-termében, ahol fellépett a Rippel Brothers.
Ezek érdekelhetnek még
2025. Március 19. 07:58, szerda | Helyi
Erdő Péter kezdeményezte Ervin Gábor, a nyilasok által meggyilkolt vértanú pap boldoggá avatását
Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek kezdeményezte Ervin Gábor, a nyilasok által 1944-ben meggyilkolt katolikus pap, embermentő boldoggá avatását vértanúság címén.
2025. Április 30. 07:56, szerda | Sport
Premier League - Szoboszlai a 34. forduló álomcsapatában
Bekerült a 34. forduló álomcsapatába Szoboszlai Dominik, a Premier League friss bajnokcsapatának, a Liverpoolnak a játékosa.
2025. Április 30. 07:56, szerda | Sport
Október első hétvégéjén rendezik a 18. Nemzeti Vágtát Szilvásváradon
Október 4. és 5. között rendezik a Nemzeti Vágtát Szilvásváradon. A sporteseményre idén tizenegy Elővágtán lehet kivívni az indulás jogát, a verseny győztese 5 millió forint díjazásban részesül
2025. Április 30. 07:55, szerda | Életmód
Agrárminiszter: a házikert a magyar családok rejtett erőforrása
Meghatározó jelentőségű a házikerti termelés a jó minőségű és egészséges élelmiszer előállításában.