Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Augusztus 08. 09:40, hétfő | PR

Virágküldés mikor és kinek jó?

Virágküldés mikor és kinek jó?

A virágküldés ezerszer nagyobb meglepetést tartogat az ünnepelt számára, mint egy személyes átadás, hiszen a meglepetésen van a lényeg.

Hova és kiknek lehet a virágküldés szolgáltatást megrendelni?

A születésnapos, névnapos soha nem számít arra, hogy éppen ajándéka érkezik, hiszen ő semmire nem adott le rendelést, ám egyszer csak a futár becsönget és megjelenik egy virágcsokorral. A nők általában hatalmas mosollyal, kitörő lelkesedéssel fogadják az ilyen apró meglepetéseket, hiszen nem mindennapi dolog csokrot kapni.

A virágküldés a munkahelyekre is megoldható, hiszen így már kora reggel talán az elsők között lehet köszönteni az ünnepeltet. A kollégák is boldogok lesznek, sőt még talán mi emlékeztetjük őket arra, hogy itt bizony ünnepnap van. Az is elképzelhető, hogy ők is vágyakoznak majd ilyen csokorra így az ünnepelt már tudni fogja, hogy a kolléganője is bizonyára örülne egy ilyen csokornak. Otthonokban is kiszállíthatók a csokrok teljesen változó időpontokban. Ilyenkor a család apraja nagyja is jelen van és az öröm még kitörőbb, még nagyobb lehet. A további meglepetéseket is azonnal át lehet adni, hiszen ha együtt a család, akkor kezdődhet is az ünneplés.

A virágküldés azoknak is megoldást jelenthet, akik éppen külföldön dolgoznak, hiszen az itthon maradt szeretett szülők, testvérek, családtagok meglephetők egy hatalmas virágcsokorral.

Virágcsokor nagyon sok ünnepi alkalommal okozhat hatalmas meglepetést, ilyen a születésnap, névnap, babaszületés, ünnepek (karácsony, húsvét, valentin nap, nőnap, anyák napja). A csokrok között akadnak visszafogottabb és kicsit ünnepibb változatok is, kinek mi a kedvence. A csokrok mellé általában ajándékcsomag is rendelhető, ez teljesen a megrendelő óhaja szerint kerülhet kiválasztásra. A csokrok csomagolása is teljesen eltérő lehet. Valaki a krepp papírt szereti, valaki a celofánra esküszik és vannak olyan megrendelők, akik a különleges borítást részesítik előnyben egy-egy virágcsokron.

A lényeg, hogy maga a csomagolás is az ajándék része. A virágküldés megrendelésekor lehetőség van több csokor közül is választani, amelyek mind más és más szalaggal és zölddel vannak díszítve. Ha tudjuk, hogy az ünnepeltnek melyik a kedvenc virága, akkor természetesen sokkal könnyebb a dolgunk. Ám ha a kedvenc színében vagyunk biztosak, akkor is jó döntést hozhatunk.

Budapesten is több virágküldés szolgáltatás vehető igénybe, de a honapajandeka.hu tényleg a teljes repertoárt kínálja. A csokrok mellett számtalan, virágkosár, cserepes virágok és folyamatos akciók várják az érdeklődőket. A szépséges kaspók, a különleges üveg vázák és a számtalan színkavalkád egyszerűen lenyűgözi majd az ünnepeltet. Itt tényleg mindenki megtalálja a megfelelő csokrot, ajándékot. A honlapon akár még csokoládét is rendelhetünk vagy egy nagyon finom sajttálat. A választék bőséges, így mindenki ízlésesen tudja az ünnepeltet meglepni.

Az ajándék csokor megrendelése előtt tényleg érdemes alaposan átgondolni, hogy vajon az ünnepelt melyik színvilágot, formát, virágot szereti leginkább és mindenképpen olyan díszítést választani, amely emeli az ünnep hangulatát. A futárszolgálat pontosan kiszállítja a megrendelt csokrot, így nem kell egész nap az ablakból nézni, hogy vajon mikor érkezik meg a meglepetés. Reméljük, hogy ötleteinkkel segítettünk egy olyan nap kivitelezésében, amelyre mindannyian sokáig emlékezni fognak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 25. 13:57, hétfő | PR

Raktározás, logisztika területén dolgozol Eger környékén? Ezért szerezz targoncás jogosítványt!

A targoncás jogosítvány már önmagában is sok munkalehetőséggel kecsegtet.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről