Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2015. Február 27. 21:01, péntek | Helyi sport
Forrás: Rádió Eger

Uszonyosúszó Világkupa Egerben

Uszonyosúszó Világkupa Egerben

Az idei legrangosabb hazai búvárúszó versenyt rendezik a hétvégén Egerben: a X. uszonyosúszó világkupán 20 ország 360 sportolója indul.

A hazai szövetség közleményében jelezte, hogy a verseny világszinten is kiemelkedő, mivel még soha ilyen sok nemzet képviselői nem vettek részt egyetlen világkupán. A magyar versenyzők célja megismételni a tavalyi jó szereplést: akkor a felnőttek között négy arany-, öt ezüst- és három bronzérmet szereztek. Egerben rajthoz állnak a hazai legjobbak, köztük az egyformán világ- és Európa-bajnok Senánszky Petra, Kanyó Dénes és Kosina Gergő, és immár a felnőttek között indul a tavalyi junior világbajnok Kardos Laura, illetve az ugyanott vb-bronzérmes Balogh Máté. A pénteki regisztrációt és edzést követően szombaton és vasárnap egész nap zajlanak majd a versenyszámok. A hazai vk-val egyúttal megkezdődik a kvalifikációs sorozat az idei világversenyekre.

Címkék: hírek Eger, info Eger

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a

2024. Április 30. 19:14, kedd | Sport

Gender Tamás Junior a Circuit Du Val D\'Argenton versenypályán versenyzett

Sok nehézség ellenére is elődöntőben a franciaországi Európa-bajnokságon!